Dailymail: “Η Γουότφορντ θέλει δανεικό τον Πάλμα, που ενδιέφερε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”

Νέα διάσταση στο θέμα της επικείμενης μεταγραφής του Λουίς Πάλμα δίνει η αγγλική Dailymail, καθώς βάζει στο παιχνίδι της απόκτησης του παίκτη από την Ονδούρα τη Γουότφορντ, με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς

Καινούργια διάσταση στο θέμα της επικείμενης μεταγραφής του Λουίς Πάλμα σε ομάδα του εξωτερικού, όπως δηλώνει ο Θόδωρος Καρυπίδης ότι επιθυμεί να γίνει, βάζει με σημερινό της δημοσίευμα η αγγλική Dailymail. Τονίζει ότι για τον μεσοεπιθετικό του Άρη από την Ονδούρα ενδιαφέρεται η Γουότφορντ, που τον θέλει ως δανεικό με οψιόν αγοράς.

Το δημοσίευμα έχει τον… ιντριγκαδόρικο, καθώς βάζει στη συζήτηση και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τίτλο: “Η Γουότφορντ σε συζητήσεις για την απόκτηση ως δανεικού του εξτρέμ του Άρη, Λουίς Πάλμα… Ο διεθνής με την Ονδούρα έχει προσελκύσει σκάουτερ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”.

Το κείμενο αναφέρει: “Η Γουότφορντ βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτηση του εξτρέμ του Άρη Θεσσαλονίκης Λουίς Πάλμα, με αρχικό δανεισμό. Ο Πάλμα είναι διεθνής της Ονδούρας, που “στοχοποιήθηκε” από τη Ρέιντζερς νωρίτερα. Ο 23χρονος έχει προσελκύσει σκάουτερ από πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άντερλεχτ, αφού σημείωσε 13 γκολ σε 35 αγώνες για την ελληνική ομάδα του Άρη”.

Και συνεχίζει, δίνοντας λεπτομέρειες, σχετικά με το τι περιλαμβάνει η πρόταση της Γουότφορντ: “Η Ρέιντζερς είχε αρχικές συνομιλίες, αλλά η συμφωνία απέτυχε. Η Γουότφορντ έχει τώρα παρέμβει. Θέλουν να πληρώσουν μια αρχική προμήθεια δανείου £850.000 (λίρες), με τη συμφωνία να γίνει μόνιμη για £4,5 εκατομμύρια (λίρες) τον επόμενο χρόνο, για αγορά του παίκτη. Ο Πάλμα έχει αγωνιστεί έξι φορές με την Εθνική ομάδα της χώρας του”.

Στο μεταξύ, σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία των παικτών του Άρη για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν την Τρίτη (11/7) πρωί και απόγευμα οι ποδοσφαιριστές. Το πρωινό πρόγραμμα περιλάμβανε δύναμη στο γυμναστήριο και τακτική, ενώ το απογευματινό τελειώματα φάσεων και τακτική. Την Τετάρτη (12/7), η προπόνηση θα γίνει το απόγευμα στο Δασυγένειο.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.