Μπάμπα: “Οικογένεια ο ΠΑΟΚ, εκτίμησα την προσέγγιση Λουτσέσκου” (video)

Ο Ραχμάν Μπάμπα εξήγησε τους δύο βασικούς λόγους, που τον έκαναν να δεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ για συνεργασία, ενώ εξέφρασε και τη μεγάλη επιθυμία του με την επιστροφή του στην Τούμπα

Δύο είναι οι βασικοί λόγοι, που, όπως ο ίδιος είπε, έκαναν τον Ραχμάν Μπάμπα να δεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ για εκ νέου συνεργασία. Ο πρώην παίκτης της Τσέλσι, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ στο διαδίκτυο, εστίασε στο γεγονός ότι νιώθει τους “ασπρόμαυρους” ως οικογένειά του, ενώ εκτίμησε και τον τρόπο, με τον οποίο τον προσέγγισε ο Ρασβάν Λουτσέσκου, για να τον πείσει να πει το “ναι”.

Συγκεκριμένα, είπε ο Μπάμπα: “Ο ΠΑΟΚ ήταν συνεχώς σε επαφή μαζί μου τα δύο τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι ήταν η σωστή κίνηση για μένα. Πρέπει να πηγαίνεις εκεί που σε θέλουν και σε εκτιμούν. Αν και είχα και άλλες προτάσεις, επέλεξα τον ΠΑΟΚ, γιατί είναι σαν οικογένεια για μένα! Ο προπονητής μου εξέφρασε πραγματικά την επιθυμία του να με έχει στην ομάδα και αυτό είναι κάτι που εκτίμησα πολύ και με έκανε ουσιαστικά να επιλέξω τον ΠΑΟΚ”.

Και συμπλήρωσε: “Για την τελική απόφασή μου δεν μίλησα με κανέναν. Κατά διαστήματα, όμως, έχω έρθει σε επαφή με κάποιους ανθρώπους της ομάδας. Παρακολουθώ πολλούς αγώνες του ΠΑΟΚ και μερικές φορές, όταν τους παρακολουθώ, στέλνω μηνύματα για να τους ευχηθώ!”

Σχετικά με τον Ρασβάν Λουτσέσκου, με τον οποίο θα συνεργαστεί πρώτη φορά, τόνισε: “Γενικά, από αυτά που έχω δει στην τηλεόραση, νομίζω ότι του αρέσει να έχει την μπάλα η ομάδα και θέλει να πιέζει, το οποίο είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ διαφορετικά από ό,τι όταν ήμουν εδώ πριν δύο χρόνια. Νομίζω ότι είναι σπουδαίο να έχουμε τον Λουτσέσκου για προπονητή!”

Ερωτώμενος για τη μεγάλη επιθυμία του με την επιστροφή του στην ομάδα, απάντησε: “Αυτό που θέλω είναι να βλέπω την Τούμπα γεμάτη. Επίσης, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.