ΠΑΟΚ: Μπάμπα και Κεντζιόρα τα “φρέσκα” πρόσωπα

Οι Ραχμάν Μπάμπα και Τόμας Κεντζιόρα αποτέλεσαν τις νέες παρουσίες στη σημερινή (11/7) απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία - Πρόβλημα σοβαρό αντιμετωπίζει ο Ζοάν Σάστρε

Νέο αέρα έφεραν σήμερα (11/7) στην αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία οι Ραχμάν Μπάμπα και Τόμας Κεντζιόρα. Οι δύο νεοαποκτηθέντες παίκτες μπήκαν κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας στην απογευματινή προπόνηση, ξεκινώντας προετοιμασία με τους υπόλοιπους. Μάλιστα, θα έλεγε κανείς ότι έφτασαν στο Τέχελεν την κατάλληλη στιγμή, καθώς η ιατρική εξέταση, στην οποία υποβλήθηκε ο Ζοάν Σάστρε, έδειξε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στον έσω πλάγιο του ποδιού του και θα μείνει εκτός δράσης μέχρι και τρεις εβδομάδες.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Με τους Μπάμπα και Κεντζιόρα να μπαίνουν από την πρώτη στιγμή στην προπόνηση, διεξήχθη το πρόγραμμα της Τρίτης (11.07) στο Τέχελεν.

Η προπόνηση πριν το φιλικό τεστ με την Γκένκ ξεκίνησε με προθέρμανση και παρτίδες rondo. Στη συνέχεια, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ετοίμασε ένα πρόγραμμα τακτικής, με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ και να δουλεύουν πάνω σε στατικές και συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού.

Η προπόνηση της Τρίτης έκλεισε με πρακτική εφαρμογή μέσα από ένα οικογενειακό δίτερμα ως μια πρόβα ενόψει του επικείμενου φιλικού.

Ο Σάστρε υποβλήθηκε σε μαγνητική, που έδειξε πως έχει υποστεί κάκωση στον έσω πλάγιο και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός δράσης για δύο με τρεις εβδομάδες. Οι Ντόουγκλας, Λύρατζης και Φιλίπε Σοάρες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και η κατάστασή τους θα αξιολογείται καθημερινά.

Ο Στέφανος Τζίμας έφτασε σήμερα στην Ολλανδία κι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Την Τετάρτη (12.07) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 19:00 ώρα Ελλάδας την Γκενκ στο Swolgen“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.