ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε και ο Κοτάρσκι

Με νέο πρόσωπο τον Ντομινίκ Κοτάρσκι και τον Κάλεντ Νάρεϊ να βγάζει το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος άρχισε σήμερα (10/7) το πρωί η δεύτερη εβδομάδα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία - Ποιοι και γιατί έμειναν εκτός

Με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι να δίνει το παρών και τον Κάλεντ Νάρεϊ να βγάζει το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος ξεκίνησε σήμερα (10/7) το πρωί στην Ολλανδία η δεύτερη εβδομάδα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας των παικτών του ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης τερματοφύλακας αποτελεί το νέο πρόσωπο της διαδικασίας, καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της χώρας του U21, αλλά και τις ολιγοήμερες διακοπές του για τις απαραίτητες ανάσες, μετά από μια γεμάτη από αγωνιστικές υποχρεώσεις σεζόν.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με τη σημερινή πρωινή προπόνηση της ομάδας:

“Μετά το ρεπό της Κυριακής (09.07) η δεύτερη εβδομάδα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας ξεκίνησε με μία δυνατή προπόνηση υψηλής έντασης.

Μετά την προθέρμανση και κάποιες δρομικές ασκήσεις, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ. Ο προπονητής ανέλαβε δράση στον τομέα της τακτικής, με έμφαση στην ανάπτυξη από την πίσω ζώνη, ενώ στο άλλο γήπεδο η φυσική κατάσταση βρέθηκε στο προσκήνιο με διαδρομές με μπάλα και χωρίς και τελειώματα.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι ήταν το νέο πρόσωπο της ημέρας, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα και την ειδική άδεια που είχε κι έπιασε δουλειά.

Ο Κάλεντ Νάρεϊ έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Οι Λευτέρης Λύρατζης και Ντόουγκλας Αουγκούστο έμειναν εκτός προληπτικά λόγω ενοχλήσεων, ο Φιλίπε Σοάρες δούλεψε ατομικά, ενώ ο Ζόαν Σάστρε ακολούθησε πρόγραμμα στην πισίνα στο ξενοδοχείο.

Το απόγευμα της Δευτέρας (10.07) η ομάδα θα προπονηθεί στις 19:00″.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.