Ριμπάρσκι: “Υψηλού επιπέδου ο Άρης, έχει τύχη στο ECL!” (video)

Το εγκώμιο του Άρη έπλεξε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ 1948, Ατανάς Ριμπάρσκι, στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA μετά το τέλος της χθεσινής (9/7) φιλικής αναμέτρησης της ομάδας του με τους "κίτρινους" στη Θεσσαλονίκη

Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή κι αυτό το γνωρίζουν καλά και στη Βουλγαρία! Παράδειγμα, ο Ατανάς Ριμπάρσκι, ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ 1948, ο οποίος χάρηκε ακόμη περισσότερο τη νίκη της ομάδας του (0-2) χθες (9/7) στο γήπεδο του Μακεδονικού, στη Νέα Ευκαρπία, ακριβώς επειδή αντίπαλός της ήταν ο Άρης!

Ο ίδιος το δήλωσε, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα στη NOVA αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης. Είπε: “Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Γνωρίζαμε πολλά για τον αντίπαλο. Άλλωστε πρόσφατα αγωνίστηκε σε φιλικό παιχνίδι στη Βουλγαρία. Έχουν παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου και έναν πολύ καλό προπονητή. Οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι, που νικήσαμε τον συγκεκριμένο αντίπαλο!”

Και πρόσθεσε, στέλνοντας αισιόδοξο μήνυμα στον Άρη σχετικά με την επικείμενη παρουσία του στα προκριματικά του Europa Conference League, εκφράζοντας, μάλιστα, την ευχή να συναντηθούν οι δύο ομάδες ως αντίπαλοι στο θεσμό, μιας και η ΤΣΣΚΑ 1948 επίσης συμμετέχει στην προκριματική διαδικασία: “Ήταν σκληρό για εμάς το πρώτο ημίχρονο, γιατί δεχτήκαμε πίεση. Ο Άρης έπαιζε πολύ γρήγορα με την μπάλα κι αυτό μας δημιουργούσε προβλήματα. Πιστεύω ότι ο Άρης έχει τύχη στο European Conference League κι ελπίζω ότι θα συναντηθούμε ως αντίπαλοι!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.