Ρουπ: “Πρέπει να ανέβουμε ως ομάδα” (video)

Ο Λούκας Ρουπ σχολίασε την εικόνα του Άρη στο χθεσινό (9/7) φιλικό με την ΤΣΣΚΑ 1948 και τόνισε τι πρέπει να κάνουν οι "κίτρινοι", ώστε να είναι έτοιμοι για την πρώτη τους επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της νέας σεζόν

Ο Λούκας Ρουπ δεν κρύφθηκε πίσω από το δάκτυλό του μετά το χθεσινό (9/7) φιλικό του Άρη στο γήπεδο του Μακεδονικού, στη Νέα Ευκαρπία, με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ 1948. Ο Γερμανός μέσος του Άρη σχολίασε την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι και τόνισε τι πρέπει αυτή να κάνει, ώστε να είναι έτοιμη για την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωσή της τη νέα σεζόν.

Αρχικά δήλωσε μετά τον αγώνα: “Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς. Δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Υπάρχουν ακόμη αρκετά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Τώρα είναι μία περίοδος, που θα πρέπει να ανέβουμε ως ομάδα. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε πλέον το ρόστερ σχεδόν συμπληρωμένο και στις δύο-δυόμιση εβδομάδες που απομένουν πρέπει να δουλέψουμε, να βελτιωθούμε και να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε το ρόστερ και την ποιότητα για να το κάνουμε”.

Ερωτώμενος για την ενδεχόμενη ετοιμότητα του Άρη, στο πρώτο ευρωπαϊκό του παιχνίδι (27/7) απάντησε: “Ο στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στις 27 Ιουλίου. Αυτός είναι ο στόχος και των παικτών και του προπονητικού επιτελείου. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, αναλόγως και της περιόδου στην οποία βρισκόμαστε. Πρέπει, όμως, να δουλέψουμε και να γίνουμε καλύτεροι στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Εκεί, να παίρνουμε τη σωστή απόφαση. Έτσι θα έρθουν τα γκολ, είμαι σίγουρος. Θα δουλέψουμε πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι, στον χρόνο που μας απομένει, και θα είμαστε έτοιμοι να περάσουμε στην επόμενη φάση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.