ΠΑΟΚ-Στεάουα Βουκουρεστίου 1-1: Έχει δρόμο μπροστά του… (pics)

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος στο σημερινό (5/7) πρώτο φιλικό της σεζόν με τη Στεάουα Βουκουρεστίου, δείχνοντας ότι θέλει πολλά στοιχεία να βρει ακόμη, για να φτάσει σε καλό επίπεδο, εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών του

Εικόνα επιεικώς ανησυχητική, εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο τέλος του τρέχοντα μήνα, έδειξε ο ΠΑΟΚ, στο σημερινό (5/7) πρώτο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, που έγινε στην Ολλανδία, με αντίπαλο τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, με σκορ 1-1, όμως, αυτό που ενδιαφέρει τους “ασπρόμαυρους” είναι ότι από το παιχνίδι αυτό έγινε κατανοητό ότι πρέπει να βρούνε πολλά στοιχεία ακόμη, ώστε να φτάσουν σε ικανοποιητικό επίπεδο για τις πρώτες ευρωπαϊκές τους αναμετρήσεις.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε δύο ενδεκάδες, ώστε να δώσει την ευκαιρία σε όλους να δείξουν το βαθμό της αγωνιστικής τους ετοιμότητας. Η αλήθεια είναι ότι απέναντί του ο “Δικέφαλος” είχε μια ομάδα πιο έτοιμη, καθώς σε δέκα ημέρες ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος Ρουμανίας, όμως, έστω κι έτσι, οι αδυναμίες δεν έχει νόημα να κρυφτούν κάτω από το χαλάκι.

Παράδειγμα, η αδυναμία στην επίθεση. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν ορατή πολύ. Ο ΠΑΟΚ δεν απείλησε παρά μόνο από στατικές φάσεις, παρότι έδειξε διάθεση να πιέσει ψηλά, να κλέψει μπάλες και να δημιουργήσει καταστάσεις. Βεβαίως, υπάρχει και φάση που θα μπορούσε να δώσει γκολ στους “ασπρόμαυρους”, όταν σε ανατροπή του Τσιγγάρα στην αντίπαλη περιοχή δεν δόθηκε η παράβαση.

Η Στεάουα ήταν αυτή που βρήκε πρώτη γκολ, παρά το ότι ο ΠΑΟΚ ήταν που πίεζε. Στο 24ο λεπτό, ο Κομάν έκανε ωραία ενέργεια και όμορφο τελείωμα, για να ανοίξει το σκορ με σουτ. Σε αυτή τη φάση, ο ΠΑΟΚ ήταν κακός στη μετάβαση. Γενικώς, η εικόνα στο πρώτο ημίχρονο δεν “γέμισε” τους φίλους της ομάδας, που παρακολούθησαν το παιχνίδι είτε διά ζώσης, είτε τηλεοπτικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λουτσέσκου έκανε δέκα αλλαγές από το ξεκίνημα, ενώ ο αντίπαλος προπονητής, ο Ηλίας Χαραλάμπους, με παρελθόν στον ΠΑΟΚ ως παίκτης, άρχισε με την ίδια ενδεκάδα, καθώς την μοντάρει εν όψει της έναρξης του ρουμάνικου πρωταθλήματος. Για τον ΠΑΟΚ, η είσοδος των Κωνσταντέλια και Αντρίγια Ζίβκοβιτς άλλαξε την εικόνα σημαντικά.

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Γκορντεζιάνι στο 71ο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι γλίστρησε ο κεντρικός αμυντικός της Στεάουα μετά από πάσα του Τσαούση. Οι “ασπρόμαυροι” ήταν πιο απειλητικοί στο διάστημα του δεύτερου ημιχρόνου, όμως, άλλο γκολ δεν κατάφεραν να βρούνε. Κι αυτό είναι κάτι που ζητά άμεσα διόρθωση.

Στεάουα Βουκουρεστίου: Βλάντ, Ποπέσκου, Ντάουα, Αρούτ, Ραντούνοβιτς, Σουτ, Τζόκοβιτς, Ολάρου, Μπαλούτα, Μικούλεσκου, Κομάν

ΠΑΟΚ: 1ο μέρος: Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Τάισον, Μουργκ, Νάρεϊ, Τόμας

2ο μέρος: Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Παναγιώτου (Κουλιεράκης), Νάσμπεργκ, Τσαούσης, Ντόουγκλας, Γιαξής, Ρικάρντο (Κωνσταντέλιας), Βρακάς, Κανίς (Α. Ζίβκοβιτς), Γκορντεζιάνι

ΠΑΟΚ
ΠΗΓΗ: In Time Sports
ΠΑΟΚ
ΠΗΓΗ: In Time Sports
ΠΑΟΚ
ΠΗΓΗ: In Time Sports
ΠΑΟΚ
ΠΗΓΗ: In Time Sports
ΠΑΟΚ
ΠΗΓΗ: In Time Sports


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.