Ολυμπιακός: Η απουσία Αγκιμπού – Αλγκασίμ απ’ την Αυστρία ίσως τους… εκτοξεύσει! (videos)

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν θα έχει στη διάθεση τους τους Αγκιμπού Καμαρά και Αλγκασίμ Μπα στην προετοιμασία της Αυστρίας. Ποια είναι τα πιθανά οφέλη των δύο παικτών.

Ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Αλγκασίμ Μπα του Ολυμπιακού ζουν το δικό τους καλοκαιρινό όνειρο με τη εθνική ομάδα της Γουινέας Κ23, με την οποία διακρίνονται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, το οποίο διεξάγεται στα γήπεδα του Μαρόκου. Αμφότεροι έχουν σκοράρει στο τουρνουά. Ο Μπα άνοιξε το σκορ απέναντι στο Μαρόκο με σπουδαία εκτέλεση φάουλ, αλλά η ομάδα του γνώρισε την ήττα 2-1, ενω ο Αγκιμπού πέτυχε απίθανο γκολ απέναντι στο Κονγκό και η Γουινέα κέρδισε 3-1. H ομάδα τους προκρίθηκε ως δεύτερη απ’ τον Α όμιλο, πίσω απ’ τους αμφιτρύωνες του Μαρόκου και πλέον περιμένουν τον αντίπαλο τους στην ημιτελική φάση που θα διεξαχθεί στις 4 Ιουλίου. Αν πάρουν την πρόκριση στον τελικό θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση στις 8 Ιουλίου και αν παίξουν στον μικρό τελικό, θα αποχαιρετήσουν το τουρνουά στις 7 του μήνα.

Η έξυπνη εκτέλεση του Μπα!

Αν υπολογίσουμε το δεκαήμερο άδειας που δικαιούνται, φτάνουμε στο συμπέρασμα πως οι δύο παίκτες δεν θα βρεθούν στο Μιλς της Αυστρίας για την προετοιμασία του Ολυμπιακού (5-19 Ιουλίου). Η απουσία τους έχει δύο όψεις. Απ’ τη μία πλευρά δεν θα έχουν τη δυνατότητα να δείξουν τις αρετές τους στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, καθώς θα μείνουν εκτός του γκρουπ. Απ’ την άλλη μέσα στο πολυπληθές ρόστερ του Ολυμπιακού ίσως να μην είχαν το χρόνο που θα επιθυμούσαν για να “πείσουν” τον Ισπανό τεχνικό. Έτσι η πιθανή διάκριση στα γήπεδα τους Μαρόκου ανεβάζει το προφίλ τους, αλλά και τη μεταγραφική κουβέντα γύρω απ’ το όνομα τους. Ας μην ξεχνάμε πως στη συγκεκριμένη διοργάνωση γίνεται “πάρτι” μάνατζερ και σκάουτερ, οι οποίοι αναζητούν τα επόμενα “διαμάντια” του αφρικανικού ποδοσφαίρου.

Η λόμπα… ποίημα του Αγκιμπού!

Ο Αγκιμπού βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια στα μπλοκάκια πολλών ανθρώπων που έχουν σημαντικές επαφές με ευρωπαϊκούς συλλόγους. Αν και έπαιξε ως δανεικός στον Ατρόμητο, είχε καλή πορεία και παρουσία με την ομάδα του Περιστερίου και ξεχώρισε στο σύνολο του Κρις Κόουλμαν. Ο Αλγκασίμ Μπα είχε 9 γκολ και 1 ασίστ στο απαιτητικό πρωτάθλημα της SL2 με τον Ολυμπιακό Β’ και έδειξε πως μπορεί να διεκδικήσει χρόνο σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο.

Μια πιθανή διάκριση τους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής Κ23 θα ανεβάσει τις μετοχές τους όχι μόνο στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά και στο μεταγραφικό παιχνίδι που “χοντραίνει” όσο προχωράμε προς τα τέλη της περιόδου των μετακινήσεων!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.