Ολυμπιακός: Ο Βίνι Σόουζα στα “χνάρια” του Εμβιλά (vids)

Το όνομα του Βίνι Σόουζα γράφτηκε για τον Ολυμπιακό και η περίπτωση του παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία συμφωνίας με τον νέο προπονητη του συλλόγου, ώστε να ξεκινήσει άμεσα το μοντάζ της νέας σεζόν, καθώς εκκρεμούν αρκετές υποθέσεις, οι οποίες απαιτούν διευθέτηση. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι στα χέρια του νέου αθλητικού διευθυντή του Ολυμπιακού, Αντόνιο Κορδόν, ωστόσο ο νέος προπονητής θα προσθέσει σημαντικές πινελιές στο συγκεκριμένο καμβά. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ φαίνεται πως βρίσκεται προ των πυλών του Ολυμπιακού, ωστόσο για την ώρα δεν έχει προκύψει οριστική συμφωνία. Ο Κορδόν βρίσκεται στην Ισπανία για να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με το νέο “boss” του Ολυμπιακού, αλλά και για να κάνει επαφές με μεταγραφικούς στόχους.

Ο Βίνι Σόουζα στην παρουσιάση του απ' την Εσπανιόλ.
Ο Βίνι Σόουζα στην παρουσιάση του απ’ την Εσπανιόλ. EPA/Alejandro Garcia

Μια απ΄τις περιπτώσεις που προέκυψαν είναι εκείνη του Βίνι Σόουζα. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος μέσος αγωνίστηκε στην Εσπανιόλ σε 37 ματς στη La Liga και είχε ένα γκολ και μία ασίστ. Στη Βαρκελώνη έχει ξεκινήσει το “ξήλωμα” της Εσπανιόλ, εξαιτίας του υποβιβασμού της και ο Σόουζα θα επιστρέψει αρχικά στον σύλλογο στον οποίο ανήκει, τη Λόμελ απ’ το Βέλγιο. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον εμπιστεύθηκε σε 28 ματς την περασμένη σεζόν. Πορφανώς θ’ αναζητήσει νέα ομάδα για μεταγραφή ή για δανεισμό και κάπου εκεί ενεπλάκη το όνομα του Ολυμπιακού. Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Σόουζα θεωρείται ένα πολυεργαλείο απ΄ τη μέση του γηπέδου και πίσω. Μπορεί ν’ αγωνιστεί μπροστά απ’ τους στόπερ, αλλά και στο κέντρο της άμυνας. Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός αναζητά παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση, καθώς ο Γιάν Εμβιλά αποχώρησε.

Μερικές χαρακτηριστικές στιγμές του

Ο 23χρονος Σόουζα ακόμα εξελίσσεται αγωνιστικά και δεν μπορεί να έχει την εμπειρία του Εμβιλά, ωστόσο η προοπτική του συγκεκριμένου παίκτη παρουσιάζεται ως υψηλή σύμφωνα με τους σκάουτερ που τον παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια. Στην πατρίδα του τον χαρακτηρίζουν “Κασεμίρο σε εξέλιξη”, ενώ έχει αγωνιστεί στη Φλαμένγκο πριν κάνει το ταξίδι στην Ευρώπη στην ηλικία των 21 ετών. Η παρουσία του στη La Liga ήταν ένα εισιτήριο για εκείνον, ακόμα και αν δεν κύλησε η σεζόν με ευχάριστο τρόπο, λόγω της αποτυχίας να παραμείνει η Εσπανιόλ στην κορυφαία κατηγορία. Ο Σόουζα είχε σκοράρει ένα πολύ σημαντικό γκολ, ολοκληρώνοντας το επικό 3-3 της Εσπανιόλ επί της Ατλέτικο Μαδρίτης (η οποία είχε προηγηθεί 0-3).

Δείτε το γκολ του Σόουζα επί της Ατλέτικο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.