Ολυμπιακός: Ντιέγκο Μαρτίνεθ ο “εκλεκτός”

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ βρίσκεται πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο τελικό στάδιο επιλογής για τη θέση του προπονητή της ομάδας και όπως προέκυψε μέχρι την προσεχή Τετάρτη (15/06) είναι πολύ πιθανό ν’ ανακοινωθεί το όνομα του εκλεκτού του Αντόνιο Κορδόν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ απ’ την Ισπανία, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ο προπονητής στον οποίο έχει καταλήξει ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, ενώ υπάρχει αμφίδρομη διάθεση για συνεργασία.

Ο 42χρονος τεχνικός πέρασε μια δύσκολη σεζόν στην Εσπανιόλ, απ’ της οποίας τον πάγκο απομακρύνθηκε τον Απρίλιο με 6 νίκες, 9 ισοπαλίες και 12 ήττες. Η ομάδα της Βαρκελώνης υποβιβάστηκε τελικά, ωστόσο ο Αντόνιο Κορδόν πιστεύει αρκετά στην προοπτική του Μαρτίνεθ, με τον οποίο είχαν κοινή θητεία στη Γρανάδα. Ο Μαρτίνεθ είχε οδηγήσει τη Γρανάδα απ’ το 2018 ως το 2021 σε 146 ματς και μέτρησε 69 νίκες, 30 ισοπαλίες και 47 ήττες.

Μάλιστα οδήγησε τη Γρανάδα στην κορυφαία κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου και έγινε ο νεότερος προπονητής της La Liga για τη σεζόν 2019-2020. Μάλιστα ακολούθησε μια “τρελή” κούρσα με τη Γρανάδα στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος που την έφεραν στην κορυφή της βαθμολογίας για δύο εβδομάδες. Μάλιστα έφτασε με την ομάδα του ισπανικού νότου μέχρι τα προημιτελικά του Europa League της σεζόν 2020-2021.

Ο ίδιος έμεινε μακριά απ’ την προπονητική για μία σεζόν (2021-2022), προτιμώντας να μείνει στην Αγγλία και να παρακολουθήσει σημαντικά προπονητικά σεμινάρια. Τον Μάιο του 2022 ανέλαβε την Εσπανιόλ, ωστόσο η θητεία του δεν ήταν αυτή που περίμενε και απολύθηκε τον Απρίλιο του 2023 μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.