Άρης: Ιδού ο μέγας χορηγός και η νέα φανέλα! (vids+pics)

Διπλή παρουσίαση σήμερα (9/6) από την ΠΑΕ Άρης στο "Κλεάνθης Βικελίδης", αφενός του μεγάλου χορηγού της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια και αφετέρου της νέας φανέλας, για την ερχόμενη σεζόν

“Πακέτο” παρουσίασε σήμερα (9/6) η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, Ειρήνη Καρυπίδη, στο “Κλεάνθης Βικελίδης” το νέο μέγα χορηγό της ομάδας για την επόμενη τριετία, καθώς και τη νέα φανέλα! Ο σχεδιασμός της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, 2023-2024, ουσιαστικά ξεκίνησε για τους “κίτρινους” με την ανακοίνωση αυτών των δύο καινούργιων συνεργασιών, που βάζουν τα θεμέλια (και) του οικονομικού προγραμματισμού.

Κατ’ αρχάς, η Ειρήνη Καρυπίδη παρουσίασε τον μέγα χορηγό της ομάδας, την εταιρεία στοιχηματισμού, Novibet. Κατά την παρουσίαση, δήλωσε η πρόεδρος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης: «Ο Άρης τα τελευταία χρόνια έχει σταθεροποιηθεί στο γκρουπ των ομάδων που πρωταγωνιστούν στην Ελλάδα, με αδιάλειπτη παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με στόχο να φτάσουμε ακόμη ψηλότερα. Νιώθουμε χαρά που θα έχουμε στο πλευρό μας έναν ισχυρό συνεργάτη όπως είναι η Novibet και γιατί επέλεξε το δικό μας πρόγραμμα. Η παρουσία της Novibet δεν θα περιοριστεί στην ιδιότητα του μεγάλου χορηγού, αλλά έχουμε προγραμματίσει μια σειρά δράσεων με απώτερο σκοπό την ανάδειξη του αθλητικού, κοινωνικού και πολιτιστικού ρόλου του Άρη, καθώς είναι ένας σύλλογος ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει στα αθλητικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα».

Ο Chief Marketing Officer της Novibet, Χριστόφορος Μποζατζίδης, ήταν στο πάνελ ο εκπρόσωπος του νέου μεγάλου χορηγού της ΠΑΕ Άρης, ο οποίος παίρνοντας το λόγο εξήγησε γιατί η εταιρεία επέλεξε να στηρίξει χορηγικά τους “κίτρινους”. Τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για μας να βρισκόμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τη συνεργασία μας με τον Άρη. Αναμφισβήτητα, ο Άρης είναι μια ιστορική ομάδα με μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν και με παθιασμένους φιλάθλους. Επιλέξαμε τον Άρη ως πρώτη ομάδα που χορηγούμε στην ελληνική επικράτεια. Θέλουμε να είμαστε κοντά στον αθλητισμό. Ο Άρης δεν είναι μόνο ένας σύλλογος, αλλά έχει παθιασμένους φιλάθλους. Είναι σύμβολο πάθους και αντοχής οι οπαδοί του και γι’ αυτόν τον λόγο σχεδιάζουμε από κοινού μια σειρά δράσεων με επίκεντρο τους φιλάθλους και την ελληνική κοινωνία. Δεν θα είμαστε απλά ένα όνομα στη φανέλα, αλλά θα προβάλουμε τον ευγενή αθλητισμό με υπευθυνότητα και με σκοπό να γυρίσουμε όσα πράγματα μπορούμε στην κοινωνία».

Και πρόσθεσε: “Θέλουμε Άρης, Novibet και φίλαθλοι να γίνουμε ένα! Ξέρετε ότι η Novibet είναι μια εταιρία, η οποία πολλά χρόνια τώρα είναι κοντά στον αθλητισμό με την ανακαίνιση γηπέδων και συμβάλλοντας στην ανάπτυξή του σε τοπικές κοινωνίες. Ξεκινάμε ένα πρόγραμμα συνεργασίας με την επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη, αλλά ευελπιστούμε ότι αυτό θα επεκταθεί σε άλλα τμήματα του συλλόγου, με σκοπό να είμαστε αρωγός για να πετύχει τους στόχους του”.

Άρης
ΠΗΓΗ: In Time Sports

“Σχεδιασμός αποκλειστικά για τον Άρη!”

Ο Δημήτρης Παναγάκος, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας “Διεθνής Αθλητική”, με την οποία σύναψε συμφωνία η ΠΑΕ Άρης για την επόμενη τριετία για τις εμφανίσεις της ομάδας, που θα σχεδιάζει η ιταλική φίρμα “Kappa” εστίασε κατά την τοποθέτησή του στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στα πλεονεκτήματα των στολών για τους παίκτες, αλλά και στο γεγονός ότι ο σχεδιασμός θα γίνεται αποκλειστικά για τους “κίτρινους”, χωρίς αντιγραφές σχεδίων που έγιναν στο παρελθόν για άλλους συλλόγους.

Συγκεκριμένα, τόνισε: “Η Διεθνής Αθλητική είναι για πρώτη φορά χορηγός της φανέλα του Άρη, με την Kappa, για την επόμενη τριετία. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γι’ αυτό! Η φανέλα μιας μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας πρέπει να ξεχωρίζει για το design και τη τεχνολογία. Με αυτόν τον στόχο, σε επίπεδο design, η Kappa σχεδίασε αποκλειστικά για τον Άρη τις εμφανίσεις της ερχόμενης σεζόν, στα χρώματα του συλλόγου”.

Και συνέχισε: “Σε επίπεδο τεχνολογίας, τα στάνταρ είναι πολύ υψηλά. Η Kappa είναι Ιταλική εταιρία που πρωτοπορεί για περισσότερα από 25 χρόνια με τη τεχνολογία gara combat. Η εμφάνιση του Άρη είναι από ελαστικά ελαφριά υφάσματα, τα οποία αναπνέουν και είναι σχεδιασμένα να κρατούν το σώμα στεγνό και δροσερό. Οι ποδοσφαιριστές το ξέρουν καλύτερα. Τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε φέτος, για πρώτη φορά σε όλη τη κολεξιόν, είναι ανακυκλώσιμα. Κι αυτό, επίσης, είναι πολύ σημαντικό”.

Άρης
ΠΗΓΗ: In Time Sports


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.