ΠΑΟΚ: Η αναζήτηση επιθετικού… The day after (pics)

Ο ΠΑΟΚ είναι και πάλι στην αγορά για την απόκτηση ενός επιθετικού-Κάτι που έχει γίνει κι άλλες φορές τα προηγούμενα χρόνια

Η μορφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι λογικό να κυριαρχεί στον ΠΑΟΚ, τα τελευταία χρόνια, σε ό,τι αφορά στη θέση του σέντερ φορ.

Τα γκολ που πέτυχε (86 συμμετοχές και 55 γκολ) σε συνδυασμό βέβαια και με τους τίτλους που πήρε ο ΠΑΟΚ όταν και ο ίδιος ήταν στην ομάδα, τον καθιστούν σε πρώτο επίπεδο όταν κάποιος ανατρέχει στους παίκτες που έπαιξαν. 

Ο ΠΑΟΚ βγαίνει και πάλι στην αγορά για να βρει επιθετικό.

Η συνεργασία με τον Νέλσον Ολιβέιρα δεν θα συνεχιστεί, όπως είναι γνωστό, με τον Μπράντον Τόμας υπάρχει στασιμότητα για την ανανέωση ή όχι της συνεργασίας ενώ και με τον Κρμεντσίκ που έχουν γραφτεί αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο ΠΑΟΚ κάνει δεύτερες σκέψεις αν και εκεί φαίνεται η συμφωνία να είναι βατή. 

Η αποχώρηση του Στέφανου Αθανασιάδη από τον ΠΑΟΚ το 2017 έμοιαζε σαν έναν κύκλο που έκλεινε για έναν χαρισματικό σκόρερ που μεγάλωσε στον ΠΑΟΚ και πέτυχε γκολ.

Στις περιπτώσεις των επιθετικών υπάρχει φυσικά (αυτά τα χρόνια) η περίπτωση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ που είναι μια κατηγορία μόνος του υπό την έννοια ότι ήταν ένα τεράστιο όνομα έπαιξε στον ΠΑΟΚ (2014-2015) μόνο για μία σεζόν. 

Επίσης μια ξεχωριστή περίπτωση ήταν του Ευθύμη Κουλούρη που επίσης -όπως ο Αθανασιάδης- μεγάλωσε στον ΠΑΟΚ ήταν όμως πιο αποτελεσματικός όταν έπαιξε στον Ατρόμητο. Ο ΠΑΟΚ πάντως είχε οφέλη από τη μετεγγραφή του όταν πήγε στην Τουλούζ

Αλλη περίπτωση ήταν το πέρασμα του νυν παίκτη του Παναιτωλικού, του Νίκου Καρέλη που αυτή την περίοδο, ολοκλήρωσε μια παραγωγική σεζόν με την ομάδα του Αγρινίου, με 13 γκολ. Στον ΠΑΟΚ είχε παίξει στο β’ μισό της σεζόν 2018-2019 με 10 συμμετοχές και τρία γκολ. 

Σφιντέρσι και Άκπομ είναι επίσης δύο παίκτες που ήταν μαζί, για αρκετό καιρό στον ΠΑΟΚ. Ο καθένας βέβαια τώρα ακολουθεί καριέρα αλλού, ο Σιφντέρσκι είναι στο MLS και ο Ακπομ έχει ολοκληρώσει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του έχοντας βγει πρώτος σκόρερ στην Championship. 

Στους επιθετικούς που ο ΠΑΟΚ απέκτησε αυτά τα χρόνια είναι φυσικά και ο Αντόνιο Τσόλακ. Πλέον στη Ρέιντζερς ενώ είχε κάνει σπουδαία πράγματα και με τη Μάλμε όταν είχε δοθεί εκεί δανεικός (Ιανουάριος 2021) από τον ΠΑΟΚ. 

Ο Κούτσιας και αυτός μεγάλωσε στον ΠΑΟΚ, συνεχίζει στο MLS και στους Chicago Fire ενώ ο Κρμεντσίκ που ακούγεται και πάλι στο ρεπορτάζ είχε παίξει στον ΠΑΟΚ, στο β’ μισό της σεζόν 2020-2021. 

Ο ΠΑΟΚ είναι σε αναζήτηση επιθετικού με την επόμενη μέρα (the day after) σε αυτό τον τομέα να έχει ενδιαφέρον. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.