Αποθέωνουν τον αρχηγό με τα δύο τρόπαια στο Ιράν

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν για τον Εχσάν Χατζισαφί οι συμπατριώτες του με αφορμή την ένταξή του στις προπονήσεις της Εθνικής του Ιράν.

Ο Εχσάν Χατζισαφί ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ιράν και ο Τύπος της χώρας μίλησε με αποθεωτικά λόγια για τον αριστερό μπακ της ΑΕΚ με αφορμή την κατάκτηση του νταμπλ, αλλά και της δικής του παρουσίας στην Ένωση.

Ο Εχσάν Χατζισαφί που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους κιτρινόμαυρους για 1+1 χρόνια, αποτέλεσε έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες της ΑΕΚ με τον 33χρονο Ιρανό μπακ να ενσωματώνεται την Δευτέρα στις προπονήσεις της Εθνικής του ομάδας ενόψει των υποχρεώσεων του Ιουνίου και αποθεώνεται από τον Τύπο της χώρας για τη φετινή σεζόν που πραγματοποίησε.

«Ο αρχηγός με τα δύο τρόπαια στο Ιράν», αναφέρει η ιστοσελίδα Varzesh3 για τον αρχηγό της Εθνικής Ιράν, τονίζοντας στη συνέχεια: «Ο Χατζισαφί που ήταν από τους βασικούς πυλώνες στης Εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ διατήρησε τη θέση του παρά την αλλαγή προπονητή στο Ιράν με τη συνέπεια που είχε και την πρόοδο που έδειξε παίζοντας σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του νταμπλ με την ΑΕΚ».

Μάλιστα στο περιθώριο των προπονήσεων της Εθνικής του ομάδας, ο Χατζισαφί ανέφερε για τις εμφανίσεις του με την ΑΕΚ: «Όταν επέστρεψα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στην ομάδα μου ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την Εθνική ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.