Άρης: Τέλος ο Μαρμαρίδης

Οι προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό του Άρη εν όψει της ερχόμενης σεζόν συνεχίζονται, καθώς οι "κίτρινοι" ανακοίνωσαν σήμερα (30/5) τη λύση της συνεργασίας τους με τον Χρήστο Μαρμαρίδη

Η δεύτερη κίνηση, σε ό,τι αφορά στη διαμόρφωση του ρόστερ του Άρη για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, έγινε σήμερα (30/5). Οι “κίτρινοι” ανακοίνωσαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με τον Χρήστο Μαρμαρίδη. Η πρώτη κίνηση, θυμίζουμε, έγινε την περασμένη Κυριακή (28/5) και ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον Γερμανό μέσο, Λούκας Ρουπ.

Η ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας με τον Έλληνα οπισθοφύλακα αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση –κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Χρήστο Μαρμαρίδη και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του”.

Ο 21 ετών Χρήστος Μαρμαρίδης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ κι όταν έφτασε στην ηλικιακή ομάδα των Κ17 μεταπήδησε στην αντίστοιχη του Άρη. Στη συνέχεια προβιβάστηκε στην Κ19 των “κίτρινων” και από εκεί στην πρώτη ομάδα από τον Σεπτέμβριο του 2020. Το συμβόλαιό του έληγε στις 30 Ιουνίου του 2024, όμως, δεν ήταν στα πλάνα για τη νέα σεζόν κι έτσι αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία.

Αυτό, πάντως, είναι κάτι που ήθελε κι ο ίδιος, καθώς βασικός του στόχος στην ηλικία που βρίσκεται είναι να αγωνίζεται. Στην πρώτη ομάδα του Άρη τις σεζόν 2020-21, 2021-22 και 2022-2023 μέτρησε όλες κι όλες δύο συμμετοχές. Μία τη σεζόν ’21-’22 διάρκειας 5 λεπτών στο Κύπελλο, εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΟΦΗ, και μία τη σεζόν ’22-’23 διάρκειας 8 λεπτών, και πάλι στο Κύπελλο, εκτός έδρας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Πολύ φτωχός απολογισμός, δηλαδή, για έναν παίκτη σε αυτή τη ηλικία, που πρέπει να “φορτώνεται” αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής και παιχνίδια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.