Ολυμπιακός: Το… exit poll που έδειξε ανανέωση Μπακαμπού!

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού φανέρωσε το πρώτο θετικό σημάδι ανανέωσης με τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός βίωσε μια “εφιαλτική” εμπειρία στα πλέι οφ της Stoiximan Super League, κατά την οποία οι ελπίδες διεκδίκησης του τίτλου εξανεμίστηκαν με σκληρό τρόπο, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” ηττήθηκαν σε τρία συνεχόμενα ματς από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Άρη. Έτσι κρίθηκε απαραίτητη απ’ τη διοίκηση, η επαναφορά των… εργοστασιακών ρυθμίσεων που απαιτούν διεκδίκηση πρωτάθλημα και κυπέλλου. Αυτή η διαδικασία ωθεί προς αναβάθμιση του υπάρχοντος ρόστερ μέσω προσθηκών και αποχωρήσεων. Όλοι λοιπόν κρίνονται και οι παίκτες που έχουν πάρει βαθμό κοντά στο… άριστα είναι τρεις μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού. Ο λόγος για τους Σεντρίκ Μπακαμπού, Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Χουάνγκ Ιν Μπομ.

“Άριστα” πήραν Πασχαλάκης, Χουάνγκ και Μπακαμπού! ΠΗΓΗ: In Time Sports

Απ’ τους τρεις παραπάνω παίκτες, ο Ολυμπιακός “ανησυχεί” περισσότερο για τον Κογκολέζο αρχιγκολτζή, ο οποίος πραγματοποίησε μέσω Πειραιά, μια θεαματική επιστροφή στα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά δρώμενα! Ο Μπακαμπού έχει μέχρι στιγμής σκοράρει 18 φορές σε 39 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, σε μία προβληματική σεζόν. Αν ο 32χρονος φορ αγωνιζόταν σε ένα σύνολο με λιγότερα προβλήματα, σίγουρα θα είχε φτάσει σε σημαντικότερο αριθμό τερμάτων, καθώς πιθανότατα ο Ολυμπιακός να ήταν ενεργός σε περισσότερες διοργανώσεις για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Χαρακτηριστικό φινάλε Μπακαμπού σε τετ – α – τετ

Ο “Μπακαγκολ” έκανε τους φίλους του Ολυμπιακού να μην ανησυχούν για το ντεφορμάρισμα του Ελ Αραμπί και τη φετινή “διακοσμητική” του παρουσία στο ρόστερ. Το συμβόλαιο του είναι μονοετές με τον Ολυμπιακό και αυτό σημαίνε πως στις 30 Ιουνίου είναι ελεύθερος να αναχωτήσει για άλλες πολιτείες. Σύλλογοι απ’ τη Γαλλία και την Ισπανία καλοκοιτάζουν την περίπτωση του, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει ξεγράψει το ενδεχόμενο παραμονής στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος περιμένει τα νέα απ’ το project που σχεδιάζεται απ’ τους ανθρώπους της διοίκησης και η προσεχής ανακοίνωση του ονόματος του νέου προπονητή, θα παίξει σημαντικό ρόλο για την απόφαση του Μπακαμπού. Χάσμα σε ό,τι αφορά το οικονομικό επίπεδο δεν πρόκειται να υπάρξει.

Πρωταγωνιστής και σε μια απ’ τις πιο αμφιλεγόμενες φάσεις της σεζόν

Ο ίδιος ο παίκτης προσαρμόστηκε πλήρως απ’ τις πρώτες του μέρες στην Ελλάδα και πλέον δηλώνει φίλαθλος του Ολυμπιακού, εκτός από παίκτης του συλλόγου. Είναι χαρακτηριστικό πως έδωσε το παρών στη χθεσινή (09/05) πρόκριση του Ολυμπιακού στο F4 της Euroleague, μέσω της νίκης επί της Φενέρμπαχτσε στο Game 5 της προημιτελικής φάσης. Σε σχετικό του post δήλωσε “ένας απ’ τους φίλους του Ολυμπιακού” και στα σχόλια πραγματοποιήθηκε… exit poll, στο οποίο εκφράστηκε με συντριπτικά ποσοστά η θετική βούληση των φίλων των Πειραιωτών σχετικά με την παραμονή του στην ομάδα. Αν μη τι άλλο η συγκεκριμένη κίνηση του Μπακαπού φανερώνει το πολύ καλό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών.

Αμέσως μετά το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (14/05, 20.00, NS Prime), η διοίκηση του Ολυμπιακού σηκώνει μανίκια για ν’ ανακοινώσει άμεσα τη νέα συμφωνία με τον Μπακαμπού. Είναι η προτεραιότητα του “ερυθρόλευκου” προγραμματισμού, αμέσως μετά την πρόσληψη νέου τεχνικού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.