ΑΕΚ: Το «αίσθημα» δικαίωσης του Αλμέιδα για την αναβολή

Με βάση το ρεπορτάζ που προκύπτει από το «στρατόπεδο» της ΑΕΚ, ο Ματίας Αλμέιδα νιώθει απόλυτα δικαιωμένος για τις δηλώσεις περί «δώρων» που έκανε ύστερα από το παιχνίδι στη Λεωφόρο λόγω των γεγονότων των τελευταιών ωρών με την αναβολή της 9ης αγωνιστικής.

Ύστερα από αίτημα του Παναθηναϊκού στη διοργανώτρια Αρχή λόγω της «έξαρσης» του Covid-19 στην ομάδα η 9η αγωνιστική των πλέι -οφ αναβλήθηκε και ακόμη είναι άγνωστο πότε θα οριστούν εκ νέου τα παιχνίδια. Η ΑΕΚ ύστερα από αυτά τα γεγονότα δεν πέταξε για Θεσσαλονίκη εν όψει του ματς με τον Άρη και παρέμεινε στα Σπάτα για προπόνηση.

Ο Ματίας Αλμέιδα νιώθει απόλυτα δικαιωμένος για τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου στο Παναθηναϊκός – ΆΕΚ στη Λεωφόρο περί «δώρων» και να παιχθεί το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League επί ίσοις όροις. Με βάση το ρεπορτάζ της «Ένωσης» αυτές είναι οι εξελίξεις που εννοούσε ο Αργεντίνος προπονητής και να μην υπάρξουν «πλάγιοι» τρόποι για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος και γι’ αυτό το λόγο χρησιμοποίησε τη λέξη «δώρα».

Ο 49χρονος προπονητής είναι σε δύσκολη θέση καθώς δεν γνωρίζει πότε θα διεξαχθεί η 9η αγωνιστική άρα το παιχνίδι με τον Άρη και δεν μπορεί να γνωρίζει το πλάνο του για την προπόνηση της Κυριακής (07/05), η οποία έχει οριστεί για τις 10:45. Από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων» αυτές τις εξελίξεις θεωρούν ότι αλλοιώνουν το ελληνικό πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ αντιμετώπισε τεράστιο πρόβλημα με ιώσεις στα δύο κρίσιμα παιχνίδι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Η «Ένωση» αγωνίστηκε κανονικά και δεν προέβει σε καμία δικαιολογία παρά τα αγωνιστικά θέματα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Στην ΑΕΚ περιμένουν τις εξελίξεις για την 9η αγωνιστική των πλέι -οφ και επιθυμούν η διεξαγωγή της να γίνει το συντομότερο δυνατό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.