Ολυμπιακός: Ο “άπιαστος” στόχος του Ελ Αραμπί

Ποιο ρεκόρ θα κυνηγήσει ο Ελ Αραμπί στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό και οι ελάχιστες πιθανότητες που έχει με το μέρος του.

Το τελευταίο ματς για φέτος για τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” θα είναι απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό, χωρίς βέβαια κόσμο στην εξέδρα, εξαιτίας της τιμωρίας των Πειραιωτών για όσα έλαβαν χώρα μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ στα πλέι οφ. Οι “ερυθρόλευκοι” θα κυνηγήσουν τη νίκη για λόγους γοήτρου και ουσίας, έχοντας ως στόχο να μείνουν αήττητοι στη σειρά των ντέρμπι με την οποία ολοκληρώνουν τη σεζόν (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ). Για κάποιους απ’ τους παίκτες του Ολυμπιακού θα είναι η τελευταία τους εμφάνιση με την “ερυθρόλευκη” φανέλα. Ένας όμιλος παικτών θα αποχαιρετήσει το λιμάνι στο τέλος της περιόδου για διαφορετικούς λόγους. Περιπτώσεις παικτών όπως του Βαλμπουενά και του Ελ Αραμπί, θ’ αποχωρήσουν καθώς έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους στον σύλλογο με μεγάλη προσφορά.

Ο Ελ Αραμπί έχει αντιμετωπίσει 14 φορές τον Ολυμπιακό μετρώντας 4 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες. Σ’ αυτά τα παιχνίδια ο Μαροκινός φορ έχει σκοράρει 5 φορές, ενώ έχει μοιράσει 3 ασίστ. Ο έμπειρος φορ πλέον βλέπει την… πλάτη του φορμαρισμένου αρχιγκολτζή του Ολυμπιακού, Σεντρίκ Μπακαμπού και έρχεται συνήθως απ’ τον πάγκο στα τελευταία λεπτά των αγώνων. Ο 36χρονος φορ είναι η πιο συνηθισμένη επιλογή απ’ τον πάγκο, έχοντας κληθεί να βοηθήσει κατά τη διάρκεια του ματς 32 φορές σε 47 ματς, την ώρα που ο δεύτερος της σχετικής λίστας του Ολυμπιακού είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά με 22 συμμετοχές ως αλλαγή.

Στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ελ Αραμπί στοχεύει σε μια υπέρβαση για να μπει στο πάνθεον των σκόρερ του ιστορικού ματς. Στην κορυφή βρίσκεται ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με 8 γκολ και ακολουθούν οι Σαραβάκος και Βαζέχα, ενώ ο Μιχάλης Κωνσταντίνου έχει επίσης 5 γκολ, έχοντας φορέσει τις φανέλες και των δύο ομάδων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.