Ολυμπιακός: Τον Τζολάκη και… τα μάτια τους!

Ο Ολυμπιακός θα τελειώσει μια ιδιόμορφη σεζόν με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη στην εστία. Η ευκαιρία και η παγίδα.

Αυτό ακριβώς έλειπε απ’ τον φετινό Ολυμπιακό. Ένας τραυματισμός για έναν απ’ τους πολυτιμότερους παίκτες της σεζόν, τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, λίγο πριν το φινάλε, αλλά και τρία πολύ απαιτητικά ματς. Μιλάμε για έναν παίκτη ο οποίος δεν έχει πάρει τυχαία το προσωνύμιο “superman”. Σπάνια τον απασχολούν προβλήματα τραυματισμών, όμως ήρθε αυτή η στιγμή και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ανατρέξει στο ρόστερ του.

Ο Τζολάκης δεν είναι πια παιδί. Έχει κόψει εδώ και πολύ καιρό τα πήγαινε – έλα στην Κ19, έχει πάρει συμμετοχές στη Super League, σε ντέρμπι, έχει κρίνει προκρίσεις, με λίγα λόγια είναι ολοκληρωμένος τερματοφύλακας. Το ματς με τον Βόλο αποτελεί “ζεσταμα” για εκείνον, εν όψει των τριών ντέρμπι με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ που θα κλείσουν τη σεζόν. Ο Έλληνας πορτιέρε θα έχει στη διάθεσή του ένα σχετικά πιο εύκολο 90λεπτο σε σχέση με τα τρία επόμενα.

Η άμυνα του Ολυμπιακού έχει δώσει πολλά δικαιώματα τη φετινή σεζόν και η δουλειά του Πασχαλάκη έγινε πιο δυσκολη, γι’ αυτό και η πολύμηνη διάκριση του είναι αξιοσημείωτη. Στα ματς που απομένουν ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ρίξει το βάρος στην αμυντική του λειτουργία, ξεχνώντας για λίγο το επιθετικό DNA για να συμφιλιωθεί με όσα κρύφτηκαν κάτω απ’ το χαλί φέτος. Η ομάδα θα πρέπει να αμυνθεί καλύτερα, πιο συγκεντρωμένα και πιο αποτελεσματικά απ’ τον Μπακαμπού μέχρι τον Τζολάκη και τούμπαλιν.

Προφανώς τα ματς που έρχονται αποτελούν ευκαιρίες για τον Τζολάκη και θα είναι ευχής έργο αν αυτή του η παρουσία εξελιχθεί ως μία απ’ τις θετικές νότες, έστω στο παρά 5 της σεζόν. Ο Χανιώτης τερματοφύλακας δεν πήρε την ευκαιρία που “δικαιούταν” στον ημιτελικό κυπέλλου του Φαλήρου με την ΑΕΚ και μπορεί να αποδείξει πως ο Ανιγκό θα μπορούσε να αποφύγει αυτή την επιλογή που προκάλεσε εσωτερική αμηχανία. Ο Ολυμπιακός πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω στα τελευταία παιχνίδια και ίσως η συμμετοχή του Τζολάκη αφυπνίσει την αμυντική λειτουργία, καθώς δεν θα υφίσταται η “σιγουριά” του Πασχαλάκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.