Oλυμπιακός: Τι περιμένει ο Ανιγκό απ’ τον Μπακαμπού

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού δουλεύει για να επιστρέψει δυναμικά στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των πλέι – οφ της Stoiximan Super League με αντίπαλο την ΑΕΚ (23/04, 21.00, MC LIVE Novasports.gr) και ο Ζοσέ Ανιγκό θέλει να παρουσιάσει την ομάδα του βελτιωμένη σε σχέση με το παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, στο οποίο οι Πειραιώτες γνώρισαν τον αποκλεισμό. Ο Γάλλος μάνατζερ γνωρίζει πως η ομάδα του παρουσίασε καλά στοιχεία σε ό,τι αφορά τη διάθεση, αλλά δεν ήταν όσο αποτελεσματική χρειαζόταν στο συγκεκριμένο ντέρμπι (έπρεπε να ανατρέψει το 3-0 της “OPAP Arena”). Ο Σεντρίκ Μπακαμπού έμεινε γι’ ακόμα ένα ματς μακριά απ’ το σκοράρισμα, όπως συνέβη και στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στο “Απόστολος Νικολαϊδης.

Μάλιστα ο Κογκολέζος φορ είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο και ο Ανιγκό δικαιολόγησε τη μη παρουσία του στο αρχικό σχήμα, επικαλούμενος κόπωση του 32χρονου στράικερ. Μετά απ’ την παυση του Πάσχα, άπαντες στο ρόστερ είχαν στη διάθεση τους ποιοτικό χρόνο εκτός πρπονήσεων και αγώνων για να πάρουν πολύτιμες ανάσες. Έτσι ο Μπακαμπού αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού και ο Ανιγκό περιμένει από εκείνον να “τραβήξει κουπί” στην επίθεση και φυσικά να ξαναβρεί δίκτυα μετά τις 05/04 και το εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ. Ο Μπακαμπού έμεινε για δύο ματς εκτός γκολ (Παναθηναϊκός πρωτάθλημα, ΑΕΚ κύπελλο) και αυτό είχε να συμβεί απ’ τα μέσα Ιανουαρίου και τα παιχνίδια με Ατρόμητο για το κύπελλο και με Άρη για το πρωτάθλημα.

Προφανώς κανεις επιθετικός δεν έχει συμβόλαιο με τα συνεχόμενα γκολ, ωστόσο ο Ανιγκό περιμένει εκτός απ’ το σκοράρισμα, περισσότερα πράγματα απ’ τον Μπακαμπού σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες στο μεσοεπιθετικό σκέλος, αλλά και τις αλληλοκαλύψεις στο ανασταλτικό. Με δεδομένη την αδυναμία συνεισφορά απ’ τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί σε υψηλή ένταση σε παιχνίδια υψηλού επιπέδου, το βάρος πέφτει στον Μπακαμπού για τα τελευταία ματς της σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.