Ολυμπιακός: Επιστρέφει ορμητικός στη Λεωφόρο!

Ο ορμητικός Ολυμπιακός θέλει να επιβεβαιώσει την αριθμητική του υπεροχή έχοντας αγγίξει το DNA του!

Ο Ολυμπιακός θέλει να πραγματοποιήσει ένα άλμα τίτλου απόψε (21.00, MC LIVE Novasports.gr) στο “Απόστολος Νικολαΐδης” απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League. Οι “ερυθρόλευκοι” μετά το εντυπωσιακό 3-1 επί του ΠΑΟΚ, που έθεσε τους Θεσσαλονικείς σε μεγάλο βαθμό εκτός κούρσας του τίτλου, θέλουν σήμερα να “κόψουν τα φτερά” και στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Οι Πειραιώτες στο ματς της κανονικής διάρκειας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, είχαν παρουσιαστεί συγκεντρωμένοι και έχασαν την ευκαιρία να φύγουν με το τρίποντο στις λεπτομέρειες.

Τότε ο Παναθηναϊκός πριν το ματς λογιζόταν ως το απόλυτο φαβορί του ντέρμπι, όμως η ιστορία εκείνου του αγώνα, φανέρωσε μια άλλη πραγματικότητα. Τώρα ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο γήπεδο του “τριφυλλιού” σαν μια ομάδα ορμητική, που έχει ως προτεραιότητα την παραγωγή φάσεων και την επίτευξη τερμάτων. Η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό έχει αγγίξει το DNA της μέσα από μια μακρά περίοδο προβλημάτων και σκαμπανεβασμάτων και δείχνει πως όσο τα ματς κυλάνε, μπορεί να βρίσκει όλο και περισσότερο τον εαυτό της. Αν κρατήσει τη συγκέντρωση του ματς του πρώτου γύρου και τη συνδυάσει με την αποτελεσματικότητα στην επίθεση, θα βάλει δύσκολα στον “αιώνιο” αντίπαλο.

Οι αριθμοί των δύο ομάδων σχετικά με τις επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση, συζητήθηκαν πολύ τις τελευταίες ημέρες, αλλά ας μην ξεχνάμε πως όλα αυτά ισχύουν μέχρι το εναρκτήριο λάκτισμα, ειδικά όταν μιλάμε για ένα μεγάλο ντέρμπι. Οι προσωπικότητες θα κρίνουν ποιος θ’αναλαβει ρόλο πρωταγωνιστή και ποιος ρόλο κομπάρσου στο μεγάλο αποψινό ματς. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει τα μαθήματα του καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν σχετικά με το πόσα μπορείς να χάσεις εξαιτίας της έπαρσης και της νωθρότητας σ’ ένα ματς. Κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι ευκαιρία να δούμε αν οι παίκτες του εμπέδωσαν τα σκληρά μαθήματα.

Μια κεντρική φιγούρα τον αποδυτηρίων του Ολυμπιακού επαναλαμβάνει απ’ το ξεκίνημα της σεζόν, πως για όσους βαθμούς χάθηκαν, φταίει η μαλθακότητα των ίδιων των παικτών και πως τα μεγάλα ματς τα κερδίζουν όσοι έχουν “καρύδια”. Προφανώς το επανέλαβε αρκετές φορές εν όψει του μεγάλου ματς με τον Παναθηναϊκό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.