Άρης: Η επιστροφή κι οι αντιδράσεις του Θ. Καρυπίδη στις εξελίξεις

Ο ισχυρός ανήρ των "Κιτρίνων" γύρισε από το επαγγελματικό του ταξίδι στις ΗΠΑ, ενημερώθηκε και.....

Στην Αθήνα βρίσκεται ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, έχοντας επιστρέψει από το υπερατλαντικό του ταξίδι για δουλειές, μια ημέρα μετά τον…. χαμό που επικράτησε στη συνάντηση κορυφής Super League κι ΕΠΟ.

Αρχικά ενημερώθηκε από τον Τάκη Μπιλίρη, τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ που έδωσε το παρών στην πολύκροτη συνάντηση για όλα όσα διεξήχθησαν στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Κατόπιν αυτού επανέλαβε πως δεν παρεκκλίνει ούτε χιλιοστό από τις αρχικές του θέσεις καλώντας τους κ.κ. Μπαλτάκο-Μπένετ – αν δεν μπορούν να φέρουν καλύτερους διαιτητές για τις εννιά αγωνιστικές των Play Off – να παραιτηθούν.

Ταυτόχρονα εμφανίστηκε έκπληκτος μα και οργισμένος μόλις πληροφορήθηκε την άσκηση Πειθαρχικής Δίωξης από τον Αθλητικό Εισαγγελέα, κ. Μαργαρίτη, κάνοντας λόγο για επιλεκτική ευαισθησία και στοχοποίηση. «Φαίνεται ότι ακούει μόνο τι λέω εγώ, για κάποιους άλλους κωφεύει», ανέφερε χαρακτηριστικά….

Τέλος, στάθηκε και στην αναφορά του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου όταν κατά τη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης έκανε λόγο για “φιλικό μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη” σημειώνοντας: “Καλά μιλάει ο Μπέος για φιλικές σχέσεις και φιλικά παιχνίδια; Ο Μπέος; Ο τελευταίος που δικαιούται να μιλάει είναι αυτός. Ας μας πει από ποιόν έχασε φέτος ο Ολυμπιακός, αλλά και πέρσι. Μιλάει ο Μπέος που αλλάζει τους φίλους του κάθε χρόνο κατά το δοκούν κι όπως τον βολεύει“. Και συνέχισε με αφορμή τις σημερινές του δηλώσεις και το μήνυμα που έστειλε στον επόμενο Πρωθυπουργό: “οια ηνία να αναλάβει και ποιος ; Αυτός που πριν λίγα χρονια καταδικάστηκε για στημένα παιχνίδια ; Γελάμε…”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.