ΠΑΟΚ: Φιλική νίκη επί της Φαρούλ Κονστάνζα (pics)

Ο "Δικέφαλος" επικράτησε της πρωτοπόρου του ρουμανικού πρωταθλήματος

Σε φιλική αναμέτρηση, με χαρακτήρα προετοιμασία για τη συνέχεια των Play Off, που διεξήχθη – κεκλεισμένων των θυρών – στο γήπεδο της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ με πληθώρα απουσιών επικράτησε 3-0 της Φαρούλ Κονστάντζα του Γκεόργκι Χάτζι.

ΠΑΟΚ-Φαρούλ Κοστάντζα
πηγή: PAOKfc.gr

Την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα είχαν το απόγευμα του Σαββάτου οι προπονητές των δύο ομάδων, Ράζβαν Λουτσέσκου και Γκεόργκι Χάτζι, αντίστοιχα. Χωρίς τους διεθνείς αμφότερες οι ομάδες είχαν την ευκαιρία να δουν ποδοσφαιριστές αγωνιζόμενους που μέχρι τώρα δεν είχαν πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Και πιο συγκεκριμένα για τον “Δικέφαλο”, ο Ρουμάνος τεχνικός δοκίμασε και πήρε εικόνες από πρόσωπα που πλαισιώνουν τον ΠΑΟΚ Β’.

Τόμας-Ελ Καντουρί
πηγή: PAOKfc.gr

Στο πρώτο μέρος ο Μπράντον Τόμας έδειξε πως…. συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε επιδεικνύοντας ζηλευτή συνέπεια στο σκοράρισμα. Ο Ισπανός επιθετικός στο 35′ αξιοποίησε την ασίστ του Κάλεντ Νάρεϊ ανοίγοντας το σκορ.

Ζοάν Σάστρε
πηγή: PAOKfc.gr

Με πολλές αλλαγές το δεύτερο μέρος, όπου και πάλι οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και τον ρυθμό της αναμέτρησης και στα τελευταία λεπτά ανέβασαν το δείκτη του σκορ, πρώτα ο Μπράντονιτς στο 87′ – κι ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Αντρέ Ρικάρντο είχε δοκάρι σε τετ α τετ – και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκορντεζιάνι. Και οι δύο από ασίστ του Κεντζιόρα.

Γιάννης Κάργας
πηγή: PAOKfc.gr

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου)(4-2-3-1): Ζίβκοβιτς (60’ Ταλιχμανίδης), Σάστρε (46’ Κεντζιόρα), Κάργας (90’ Τσαούσης), Μιχαηλίδης (90’ Μορικέλι), Ρ. Σοάρες (46’ Βιεϊρίνια), Σβαμπ, Φ. Σοάρες (85’ Γιαξής), Νάρεϊ (46’ Ρικάρντο), Τάισον, Καντουρί (67’ Μπράντονιτς), Τόμας (90’ Γκορντεζιάνι).

Φαρούλ Κ. (Γκ. Χάτζι)(4-2-3-1): Μπουζμπούκι, Λάριε, Σίρμπου, Γκρόσου, Γκουστάβο, Ντουκουρέ, Κάσαπ, Νεντέλκου, Ποπέσκου, Μόραρ, Ματέους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.