ΑΕΚ: Ο Μοχαμαντί έρχεται την κατάλληλη στιγμή (vids)

Ο Μιλάντ Μοχαμαντί μετά από σχεδόν πέντε μήνες απουσίας έρχεται στα πλέι οφ της Super League για να προσφέρει έξτρα λύσεις στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Η απουσία του Μιλάντ Μοχαμαντί στην τρέχουσα σεζόν μπορεί να ξεπεράστηκε με επιτυχία λόγω της παρουσίας του συμπατριώτη του Εχσάν Χατζισαφί, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έλειψε από το παιχνίδι της ΑΕΚ.

Ο διεθνής Ιρακινός μπακ μετά από σχεδόν πέντε μήνες απουσίας, λόγω του τραυματισμού στον προσαγωγό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων, έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή των τελευταίων αγώνων της ΑΕΚ και πλέον είναι έτοιμος να βοηθήσει ξανά την ομάδα του.

Ο Μοχαμαντί μέχρι το σημείο που ήρθε ο τραυματισμός του ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν με την παρουσία του στο αριστερό άκρο της άμυνας της ΑΕΚ, προσφέροντας σημαντικές λύσεις και στο επιθετικό, αλλά και στο ανασταλτικό κομμάτι, έχοντας εξαιρετική συνεργασία κυρίως με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Άλλωστε, οι δυο τους στην αριστερή πλευρά είχαν βρει εξαιρετική χημεία μέχρι το διάστημα της διακοπής και τον τραυματισμό τους, όπως είχε συμβεί και στη δεξιά πλευρά με την παρουσία των ΡόταΕλίασον, ο οποίος και αυτός τραυματίστηκε στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη για να… χαλάσει την εξαιρετική λειτουργία της δεξιάς πλευράς. Και εκεί ωστόσο βρέθηκε λύση με την παρουσία του πολύπειρου Νόρντιν Άμραμπατ.

Όπως και να ‘χει, η επιστροφή του Μοχαμαντί στα πλάνα του Αλμέιδα θα δώσει έξτρα λύσεις στον Αργεντινό προπονητή, όχι μόνο στην επιλογή προσώπων, αλλά και σε στοιχεία που ο Ιρανός διαθέτει στο παιχνίδι του, όπως πολλά ανεβάσματα, πρέσινγκ, σέντρες, συνεργασίες με τους παίκτες στον άξονα. Με λίγα λόγια, ο Μοχαμαντί έρχεται την κατάλληλη στιγμή, έρχεται για να μπει στην εξίσωση της ΑΕΚ των πλέι οφ και για να δώσει ανάσες στον ταλαιπωρημένο το τελευταίο διάστημα, αλλά πάντα αξιόπιστο Εχσάν Χατζισαφί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.