Καρυπίδης: “Να φύγουν Μπαλτάκος και Μπένετ”

Ευθεία επίθεση από τον Θόδωρο Καρυπίδη στον Τάκη Μπαλτάκο και στον Στιβ Μπένετ

Ο Θόδωρος Καρυπίδης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις έκανε ευθεία επίθεση στον Τάκη Μπαλτάκο και στον Στιβ Μπένετ. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη αναφέρθηκε στη διαιτησία, μίλησε για το πρόσφατο παιχνίδι Άρης-ΠΑΟΚ εώ αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν και στον αγωνιστικό χώρο που κατέβηκε και ο ίδιος.

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Ο κύριος Μπαλτάκος θα έπρεπε να ντρέπεται. Από τη στιγμή που έχεις το θάρρος, θράσος να μιλάς έτσι, ναι τον πήρα 56 όχι 16 τηλέφωνα και θα τον πάρω άλλα 200. Δεν είναι η πρώτη φορά που τον καλώ μετά από ήττα, αλλά δεν είμαι τρελός εγώ. Τον έπαιρνα επίμονα γιατί δεν απαντούσε για να του πω αυτό που συνέβη, γιατί το ήξερε από πριν. Σε ανύποπτο χρόνο μου είχε πει πως έχει εξαιρετική σχέση με Αλβανία, Κόσσοβο, Σερβία και όλο το λόμπι από πάνω. Όταν είδαμε VAR από Αλβανία και διαιτητή από Ιράκ… Έχουν διαλύσει το ποδόσφαιρο, είμαι απογοητευμένος. Φέτος έχουμε χάσει 15 βαθμούς, αφού μας οδήγησαν εκτός στόχων. Δέκα φορές έχουμε αδικηθεί, κάθε Κυριακή το ίδιο βιολί. Γι αυτό φταίει ο Μπαλτάκος και ο Μπένετ, τους είπα ότι προκαλούν τον κόσμο και τη βία και κάποια στιγμή θα πάνε στα σπίτια τους ο κόσμος. Μου είπε θα σε γ@μήσω και εσένα και όλον τον Άρη. Άι σιχτίρ βραδιάτικα είπε και έκλεισε το τηλέφωνο. Δεν τον απείλησα, δεν τον έβρισα, ήμουν ευγενικός. Από τον Μπένετ και τον Μπαλτάκο προκαλείται η βία και αυτούς που φέρνουν εδώ για να φτιάξουν καταστάσεις. Τον πήρα πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο, δικαιώθηκα με τον Μπόγκναρ. Ο Μπαλτάκος μια εβδομάδα πριν έτρωγε με τον Γκαγκάτση, εγώ τι να σκεφτώ δηλαδή;”.

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να επηρεάζει τους διαιτητές ο Μπαλτάκος, είπε: “Βέβαια και μπορεί να επηρεάζει τη διαιτησία είτε απευθείας είτε μέσω του Μπένετ. Γιατί δεν φέρνουν ελίτ διαιτητές; Φέρνει κάποια νούμερα, περίεργους διαιτητές που έρχονταν και πέρυσι… Πέρυσι, παίξαμε δύο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με τον Μπριχ διαιτητή, δεν άνοιξε μύτη, έχουν φέρει και άλλους ικανούς, τον Μάκελι, τον Ντε Θέρο Γκράντε, σοβαρούς διαιτητές. Πήγε ο Μαρινάκης εκεί στον Μπαλτάκο, του είπε ναι συμφωνώ και μία μέρα μετά βγήκε είπε όχι δεν συμφωνώ”.

Σε ερώτηση για αν δεν υπάρχουν διαθέσιμοι elite διαιτητές, είπε: “Άρα είναι άχρηστοι και δεν μπορούν να πείσουν κανέναν. Και πέρυσι υπήρχε πρόβλημα στη διαθεσιμότητα, ο Κλάτενμπεργκ έχει κύρος και τους έπειθε. Ο Μπένετ ίσως δεν μπορεί, αλλά σίγουρα δεν θέλει και εξυπηρετεί συμφέροντα. Σίγουρα όχι δικά μας συμφέροντα πάντως. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Τη μία μέρα λες το ένα και την άλλη κάτι άλλο. Δεν θα βγαίνεις κάθε μέρα να τα αλλάζεις, κάνουν κ@λοτούμπες”.

Για το αν φοβάται ο Μπαλτάκος είπε: “Φαίνεται αυτό. Μου είπε και εμένα πως τον απειλούν, δεν μου είπε ποιος. Τα είπε και στον Μαρινάκη. Μετά έβγαλε άλλη ανακοίνωση. Δεν πάνε να βάλουν καμιά φούστα, άντρες είναι αυτοί. Να φύγουν χθες και αυτός και ο Μπένετ, είναι ντροπή, έχουν διαλύσει το ποδόσφαιρο. Ο Κλάτενμπεργκ δεν έκανε αυτά τα καραγκιοζιλίκια. Είναι δυνατόν να έχουμε έναν που έχει κοπεί από τις εξετάσεις της UEFA και να μας φέρνουν ένα παιδάκι από την Αλβανία. Δεν είναι άντρας, δεν έχει λόγο ο Μπαλτάκος. Να βγει να πει έκανα λάθος, συγγνώμη να το διορθώσω. Και εμένα και τον Άρη έβρισε. Για εμένα ας πει ό,τι θέλει. Τώρα να βρίσει εμένα ο Μπαλτάκος… Όταν τους λέω ανθρωπάκια και ζητάνε πειθαρχικές διώξεις από τους εισαγγελείς”.

Πρόσθεσε: “Με βλέπετε αγανακτισμένο γιατί δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Είμαι 8 χρόνια στον Άρη, δεν κάνω τέτοια πράγματα και κατέβηκα κάτω γιατί θα έμπαινε ο κόσμος μέσα. Ναι τον έβρισα τον Λουτσέσκου. Ο κόσμος τρελάθηκε με αυτό που έκανε. Ναι λάθος μου, τον έβρισα, ξέφυγα πάνω στην πίκρα μου για το πέναλτι που δεν έδωσε. Κατέβηκα να σταματήσω αυτόν εδώ τον άνθρωπο, που έχει κουράσει. Πήγε στη Λαμία με 30 φιλάθλους και θέλησαν να τον λιντσάρουν. Στην ΑΕΚ τα ίδια, στον Ολυμπιακό, στον Παναθηναϊκό… Μικραίνει τον ΠΑΟΚ, φτάνει αυτό το πράγμα. Εγώ σε κάποια γήπεδα δεν πάω για να μην προκαλέσω. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, δεν χρειάζεται να μαλώνουμε”.

Σε ερώτηση για το αν έχει ευθεία γραμμή με τον Ολυμπιακό είπε: “Ο Μαρινάκης είναι τρελός δηλαδή, δεν βλέπει τι γίνεται; Άμα ρωτήσετε τον Αλαφούζο, για να αφήσω τον Μαρινάκη γιατί θα λέτε ότι είναι φίλος μου που όντως είναι, πιστεύετε ότι είναι χαρούμενος; Για ρωτήστε τον. Είμαι βέβαιος πως δεν είναι χαρούμενος. Όποιος είναι καλύτερος να πάρει το πρωτάθλημα. Αφήστε μας και εμάς τον Άρη να κερδίσουμε, μας έχετε διαλύσει. Από το υστέρημά του έρχεται ο κόσμος, να βγάλει τα συναισθήματά του και τον τρελαίνουν”.

Σε ερώτηση γιατί το κάνουν αυτό ο Μπένετ και Μπαλτάκος, μήπως θέλουν να δημιουργήσουν κάποιες καταστάσεις, είπε: “Θέλοντας να βοηθήσουν κάποιες ομάδες, η κατάσταση πάει εκεί. Είναι ολοφάνερο ότι υπάρχουν συγκεκριμένες ομάδες που ευνοούνται. Ο ΠΑΟΚ δεν ευνοείται; Κάθε Κυριακή μας έχουν τρελάνει με το VAR, πέρυσι είχαν πάρει 30 πέναλτι. Και άλλες ομάδες ευνοούνται. Μην πω πως μας πάνε… Με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο μας σφάξανε, με τον Παναιτωλικό επίσης. Δεν μας δίνουν καθαρό πέναλτι στην ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ευνοηθεί, έχει αδικηθεί. Προχθές στο ντέρμπι το είδαμε. Στο πέναλτι έχει προηγηθεί φάουλ, στις κάρτες του Άμραμπατ πρέπει να είσαι τρελός για να λες ότι δεν έπρεπε να αποβληθεί. Ο διαιτητής φαίνεται… Ο Νταμπάνοβιτς απαγορεύεται να σφυρίξει ξανά, όχι μόνο αυτός και άλλοι. Όταν θέλει να σε θάψει ο διαιτητής, φαίνεται. Καταλαβαίνεις την πρόθεσή του. Με τον Παναθηναϊκό μας σφύριξε, δεν ήταν καλός. Δεν κάνει…”.

Για τη σχέση του με τον Ολυμπιακό και το ερχόμενο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» που έρχεται, είπε: “Άλλο η καλή σχέση με τον Ολυμπιακό, άλλο στο γήπεδο. Εμείς θα πάμε να κερδίσουμε, αυτό εξαρτάται και από τον διαιτητή. Είμαι πιο Αρειανός απ’ όλους. Ο Άρης δεν είναι δορυφόρος κανενός, μπαίνουμε και παίζουμε όλα μας τα παιχνίδια στα ίσια. Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν για το αν είμαι φίλος με τον Μαρινάκη και με άλλους προέδρους. Γιατί για άλλους δεν ρωτάνε; Γιατί ο Μαρινάκης είναι δυνατός και τον φοβούνται. Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν για τους φίλους μου και έτσι θα παραμείνουν, την υγειά μας να έχουμε”.

Για τον Μπένετ είπε: “Ποιος είναι αυτός που δεν μπορεί να μας δει, ο Καίσαρας; Ποιο είναι αυτό το Μίκυ Μάους που δεν μπορεί δηλαδή; Θα γίνουν και λάθη, ανθρώπινα είναι. Ο Κλάτενμπεργκ τουλάχιστον πέρυσι του ζητούσες και σε άκουγε. Αυτός μας απαξιώνει τελείως, τη συνάντηση δεν την έβαλε ο Μπένετ αλλά ο Μπαλτάκος και την έβαλε την επόμενη εβδομάδα για να κερδίζει χρόνο”.

Σε ερώτηση γιατί δεν πάει να τα πει σε Μπένετ, Μπαλτάκο, είπε: “Αυτή τη στιγμή δεν θέλω ούτε να τους βλέπω… Να μη γελιόμαστε, είτε τους πεις είτε όχι, αυτό που είναι να κάνουν θα το κάνουν. Έχουν αποφασίσει ποιος θα είναι πρώτος, δεύτερος, τρίτος, τέταρτος, πέμπτος. Θα κάνουν τον αγώνα τους, θα δώσουν μάχη”.

Για το αν έχει συζητήσει για τη διαιτησία με τον Μπαλτάκο, είπε: “Όλο δεν ξέρω… Ο Μπένετ, δεν ξέρω εγώ, ο Μπένετ. Αυτό λέει πάντα, την μπάλα στην κερκίδα. Με απέφευγε γιατί είναι αλειμμένος με λάδι, είναι πλαστικός και γλιστράει”.

Πηγή: Sport-FM


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.