Λουτσέσκου: «Χάσαμε βαθμούς από VAR και διαιτητές» (vid)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στάθηκε μεταξύ άλλων και στους βαθμούς που έχασε ο ΠΑΟΚ από αποφάσεις VAR και διαιτητών.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στάθηκε μεταξύ άλλων και στους βαθμούς που έχασε ο ΠΑΟΚ από αποφάσεις VAR και διαιτητών.
Μιλώντας στην κάμερα των καναλιών novasports μετά τη νίκη επί του Ιωνικού ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, στάθηκε στους νεαρούς Κωνσταντέλια και Τζίμα, αλλά επεσήμανε ότι ο ΠΑΟΚ πλήρωσε με βαθμούς αποφάσεις VAR και διαιτητών.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Μετά από μια τέτοια νίκη δεν θα έπρεπε να μιλάω για διαιτητές, αλλά όταν τα γκολ μας απόψε τσεκάρονταν από το VAR, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έγινε το ίδιο στα Γιάννινα ή την Τρίπολη. Χάσαμε βαθμούς από τέτοιες αποφάσεις και δεν μας συμπεριφέρθηκαν όπως σε άλλες ομάδες…».
Για το ματς: «Δεν θέλω να πω πολλά για το ματς. Παίξαμε καλά, κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας και είμαι χαρούμενος που το τελειώσαμε νωρίς. Προχωράμε και είμαι ικανοποιημένος».
Για τους Κωνσταντέλια και Τζίμα: «Ο Κωνσταντέλιας έπαιξε καλά και σκόραρε στα γενέθλια του αι είμαι χαρούμενος. Θέλουμε να αυξήσουμε τον αριθμό των παικτών ενόψει των play offs. Για τον Τζίμας είμαι επίσης χαρούμενος αλλά έχει ακόμη δρόμο και πολύ δουλειά μπροστά του. Ας τον αφήσουμε ήσυχο και ήρεμο και να μείνει προσγειωμένος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.