ΑΕΚ: Είναι καλύτερη, το αποδεικνύει και επιστρέφει με τη νίκη (pic, vid)

H AEK δοκιμάζεται στο "Γεντί Κουλέ" κόντρα στον φορμαρισμένο το τελευταίο διάστημα ΟΦΗ και θέλει τη νίκη στο πρώτο από τα τρία απαιτητικά παιχνίδια που την περιμένουν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Τέταρτη εκτός έδρας δοκιμασία για την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα μέσα στο 2023, με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ” στο πρώτο από τα τρία απαιτητικά παιχνίδια που την περιμένουν σε διάστημα δέκα ημερών.

Η Ένωση που γνώρισε την αποθέωση από 400 και πλέον φίλους της κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου στις προηγούμενες τρεις εξόδους της πανηγύρισε μία δύσκολη νίκη στη Νίκαια επί του Ιωνικού, ενώ ηττήθηκε σε Γιάννινα και Τούμπα. Αυτή η στατιστική φανερώνει το βαθμό δυσκολίας που έχει το ματς με τον ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ“. Η ομάδα του Νταμπράουσκας μπορεί να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο διότι ούτε πλέι οφ προλαβαίνει, ούτε κινδυνεύει με υποβιβασμό, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα παρατήσει το παιχνίδι.

Η ΑΕΚ ταξίδεψε με σημαντικές απουσίες στην Κρήτη, καθώς έμειναν εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο, Σιμάνσκι και Γαλανόπουλος, έχει πρόβλημα στην επίθεση, αλλά η φετινή ΑΕΚ έχει δείξει πως έχει τον τρόπο να ξεπεράσει τις δυσκολίες που τις παρουσιάζονται. Όποιος παίκτης μπαίνει στο γήπεδο έχει αποδείξει πως μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του Αλμέιδα ότι ζητάει ο Αργεντινός. Το ίδιο θα συμβεί και στο ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ. Όποιος μπει θα δώσει το καλύτερο για να επιστρέψει η Ένωση με τη νίκη στην Αθήνα.

Οι παίκτες του Αλμέιδα εάν βγάλουν στο γήπεδο αυτά που πραγματικά μπορούν τότε δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα και θα πανηγυρίσουν μια πολύτιμη νίκη. Εάν δώσουν δικαιώματα στους γηπεδούχους τότε δεν θα είναι εύκολο το απόγευμα στο “Γεντί Κουλέ“. Στο χέρι τους ή αν προτιμάτε στα πόδια τους είναι η κατάσταση. Είναι καλύτερη ομάδα η ΑΕΚ και αν αποδείξει πως θέλει περισσότερο το ματς τότε θα πάρει και τη νίκη.

H πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ

Με… διαφορετική ενδεκάδα σ’ αυτό το ματς η ΑΕΚ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.