Ολυμπιακός: Τα “μετρημένα κουκιά” του Μίτσελ

Η προετοιμασία για τον Παναθηναϊκό έχει ήδη ξεκινήσει στο μυαλό του Μίτσελ. Χωρίς χώρο για εκπλήξεις το πλάνο του Ισπανού.

Ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο είναι πάντα ξεχωριστό για τον Ολυμπιακό εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (25/02, 20.30, NS Prime) έχει υψηλό βαθμολογικό κίνητρο και για τις δύο ομάδες. Παράλληλα, καθώς μπαίνουμε σταδιακά στην περίοδο των συνεχόμενων ντέρμπι και των playoffs, κάθε νίκη τέτοιου βεληνεκούς, θ’ αποτελεί ισχυρό πλήγμα στην ψυχολογία του εκάστοτε αντιπάλου. Ο Μίτσελ θα προσπαθήσει να παρουσιάσει την ομάδα του σοβαρή και συγκεντρωμένη στο ματς του Σαββάτου, χρησιμοποιώντας ως μαγιά το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα, αλλά και την πλούσια επιθετική συγκομιδή των τελευταίων δύο αναμετρήσεων με Παναιτωλικό (6-1) και Λαμία (0-3).

Για τον Μίτσελ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα σε ό,τι αφορά το πλάνο του ντέρμπι. Υπάρχουν ακόμα ερωτηματικά τα οποία θα τ’ απαντήσει αύριο, το πολύ μεθαύριο στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ένιωσε ένα μυϊκό σφίξιμο, αλλά το πιθανότερο είναι να δώσει το παρών στο ντέρμπι. Ο έμπειρος αμυντικός δεν δείχνει διάθεση να χάσει ένα τόσο σπουδαίο ματς, ωστόσο θα πρέπει πρώτα ν’ ανάψει το “πράσινο φως” το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Ο Γκάρι Ροντρίγκες πιθανότατα να επανεμφανιστεί στα playoffs, ανάλογα με τη σοβαρότητα και τον βαθμό της θλάσης την οποία υπέστη στη Λαμία.

‘Ετσι ο Ισπανός θα δουλέψει για το ντέρμπι με τους Πασχαλάκη, Σωκράτη, Ροντινέι, Εμβιλά, Ιν Μπομ, Χάμες, Μπιέλ, Κανός και Μπακαμπού. Υπάρχουν η εσωτερική μονομαχία των Ρέαμπτσιουκ – Ραμόν, ωστόσο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες το σενάριο να προτιμηθεί ο Βραζιλιάνος σ’ ένα τόσο απαιτητικό ματς. Στο κέντρο της άμυνας ο Μπα επέστρεψε δυναμικά και έχει το προβάδισμα για την ώρα επί του Ντόη. Ο Σενεγαλέζος βέβαια και χθες φάνηκε παρορμητικός σε κάποιες φάσεις, φλερτάτοντας με την κάρτα, αλλά αυτός είναι ο Μπα και δεν θ΄αλλάξει ποτέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.