Δεν παρίσταται η ΑΕΚ στο Δ.Σ. της Super League

Αντίθετη με την απόφαση της Super League να συγκαλέσει έκτακτο Δ.Σ. για να συζητήσει το θέμα με τους αγωνιστικούς χώρους η ΠΑΕ ΑΕΚ, που δεν συμμετέχει στη συνεδρίαση.

Τους λόγους για τους οποίους δεν παρίσταται στο εν εξελίξει έκτακτο Δ.Σ. της Super League η οποία συζητά το θέμα των αγωνιστικών χώρων του ελληνικού πρωταθλήματος εξηγεί με επιστολή που έστειλε στην διοργανώτρια αρχή η ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω του Γιώργου Κοσμά.

Αναλυτικά η επιστολή που έστειλε στη Super League o Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς:

“Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε

Κρίνουμε ότι η χθεσινή πρόσκληση για σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. για συζήτηση θέματος που χαρακτηρίζεται ως υπαγόμενο σε εξαιρετικά επείγουσα περίπτωση, δεν ανταποκρίνεται σε πραγματικές συνθήκες που να δικαιολογούν ρύθμιση θεμάτων ελέγχου προδιαγραφών αγωνιστικών χώρων, τα οποία άλλωστε θα έπρεπε να έχουν περατωθεί προσηκόντως μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος και όχι μεσούσης της περιόδου, κατά την οποία συγκεκριμένοι Κανονισμοί ήδη εφαρμόζονται και δεν μπορούν να τροποποιηθούν.

Προσέτι, είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογικό να συγκαλείται έκτακτο ΔΣ για συζήτηση του ανωτέρω θέματος, εν όψει της επικείμενης αυριανής εκδίκασης υπόθεσης στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο Super League για ζήτημα της αυτής φύσης που προέκυψε από την αντικανονικότητα του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Περιστερίου στον αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΚ της 5.2.2023.

Θεωρούμε ότι θα τηρηθούν έστω τα προσχήματα και δεν θα εκδοθεί οποιαδήποτε απόφαση ή ανακοίνωση, προκειμένου να προσκομιστεί ενώπιον του αρμοδίου πειθαρχικού δικαστικού οργάνου.

Συνεπεία των ανωτέρω, διευκρινίζουμε ότι δεν θα παραστούμε στην ανωτέρω συνεδρίαση, νομιμοποιώντας την εν λόγω διαδικασία δια της παρουσίας μας και σε κάθε περίπτωση επισημαίνουμε ότι η οποιαδήποτε απόφαση ή ανακοίνωση της SUPER LEAGUE 1 δεν δεσμεύει την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος μας,

Για την ΠΑΕ ΑΕΚ

Γεώργιος Κοσμάς

A’ Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.