Άρης: Τα γκολ που ψάχνει

Ενα από τα ζητήματα που θέλει ο Άρης είναι να βρει λύση και στο θέμα του σκοραρίσματος

Στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, την προηγούμενη αγωνιστική, ο Άρης έμεινε στο μηδέν. Είχε τις στιγμές για το γκολ, είτε φτάνοντας στην τελική προσπάθεια (όπως με τον Γκρέι και τον Χουτεσιώτη με τον τερματοφύλακα του Ιωνικού να αποκρούει στο τετ-α-τετ) είτε και μη φτάνοντας στην τελική προσπάθεια όπως σε μια φάση στο πρώτο ημίχρονο που Γκρέι και Ιτούρμπε δεν πρόλαβαν να πάνε προς την μπάλα σε φάση που ο Άρης είχε τις προϋποθέσεις. 

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το τρίτο στη σειρά που ο Άρης δεν σκόραρε μετά από τα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο σε ένα παιχνίδι που ο Τζολάκης απέκρουσε το πέναλτι του Γκρέι

Ο Άρης βρίσκεται σε μία φάση της σεζόν που ψάχνει το γκολ. Στο τρέχον διάστημα υπάρχουν σίγουρα τα ζητήματα των τραυματισμών όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις του Πάλμα και του Μάνου Γκαρθία

Σε ό,τι αφορά στον Πάλμα, ο τραυματισμός στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό τον άφησε εκτός παιχνιδιών σε ένα διάστημα που ο επιθετικός από την Ονδούρα ήταν στα καλύτερά του, πρώτος σκόρερ του Άρη στο Πρωτάθλημα και δεύτερος συνολικά στη σεζόν. Ο τραυματισμός στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ήρθε ενώ στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια είχε σκοράρει σερί και είχε πετύχει (και με το χατ τρικ απέναντι στη Λαμία) συνολικά έξι γκολ. Ο Πάλμα είναι τώρα σε διαδικασία επιστροφής.

Σε ό,τι αφορά στον Γκαρθία, ο σοβαρός τραυματισμός του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ήρθε τέσσερις μέρες μετά από το παιχνίδι με τον Βόλο όταν και σημείωσε χατ τρικ κι ενώ τον Ιανουάριο είχε πετύχει συνολικά τέσσερα γκολ μιας και είχε σκοράρει και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. 

Επίσης σε αυτό το διάστημα από τον Άρη αποχώρησε με μετεγγραφή στον Παναθηναϊκό, ο Μαντσίνι, ο πρώτος παίκτης του Άρη στη σεζόν, σε ασίστ, με συνολικά οχτώ. 

Στους παίκτες που αναγκαστικά έμειναν εκτός αυτό το διάστημα (επέστρεψε όμως στο παιχνίδι με τον Ιωνικό όταν και μπήκε ως αλλαγή) προστίθεται ένας ακόμη που είναι από την επιθεση, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Αυτό έχει να κάνει με το τρέχον διάστημα. 

Σε βάθος σεζόν ο Αρης σίγουρα περιμένει τα γκολ από τους μεσοεπιθετικούς. Μέχρι να έρθει το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για την 17η αγωνιστική, ο Άρης είχε μια τετράδα παικτών χωρίς γκολ στο Πρωτάθλημα, τον Ιτούρμπε, τον Ματέο Γκαρσία, τον Καμάτσο και τον Μάνου Γκαρθία

Σε εκείνο το παιχνίδι σκόραραν -για πρώτη φορά- Μάνου Γκαρθία και Καμάτσο. Ιτούρμπε και Ματέο Γκαρσία παραμένουν χωρίς γκολ, ο πρώτος σε 18 παιχνίδια (τα 10 ως βασικός) και ο δεύτερος σε 19 παιχνίδια, τα 15 ως βασικός. 

Μαζί με αυτά, επί Άλαν Πάρντιου, ήταν φανερή η διάθεση του Άγγλου τεχνικού να ενεργοποιήσει κι άλλον (πλην του Γκρέι) σε θέση σέντερ φορ βάζοντας εκεί για αρκετά παιχνίδια τον Ζερβίνιο ο οποίος όμως εδώ και καιρό είναι ουσιαστικά εκτός ομάδας (από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και μετά) έχοντας πετύχει, συνολικά, ένα γκολ. 

Η επιστροφή του Καμαρά, η αναμενόμενη επαναδραστηριοποίηση του Πάλμα αλλά και ο βαθμός της αγωνιστικής ετοιμότητας του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου θα μπούνε στη συζήτηση στα επόμενα παιχνίδια. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.