Αντούνα: «Ήθελα να αγωνιστώ στην Ευρώπη»

Ο Ουριόελ Αντούνα τόνισε πως ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και εμφανίστηκε δυσαρεστημένος για το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Ο Μεξικανός μεοσεπιθετικός μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του για το σίριαλ, με τη μετακίνησή του στους «πράσινους» και και δήλωσε απογοητευμένος, που έχασε την ευκαιρία να περάσει τον Ατλαντικό και να δοκιμάσει την τύχη του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικά, ο Αντούνα δήλωσε: «Δεν ξέρω αν είναι αδυναμία, όμως είναι απογοήτευση, ήμουν κάπως εκνευρισμένος γιατί έκανα τα πάντα για να παίξω στην Ευρώπη και ακόμα προσπαθώ για αυτό. Δεν έγινε πράξη, αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω για να βρίσκομαι στο υψηλότερο επίπεδο, να παίζω καλά για τον σύλλογό μου γιατί ξέρω πως αν δώσω πολλά εδώ, θα με δει ξανά κάποια από ομάδα από την Ευρώπη. Η οικογένειά μου, όλοι όσοι με περιβάλλουν είναι χαρούμενοι στην Κρουζ Αζούλ και δε θα ήθελα να φύγω για άλλον σύλλογο εκτός Ευρώπης. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, μου έχουν φερθεί πολύ καλά κι αυτό πρέπει να πιστωθεί στη διοίκησή μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.