Ολυμπιακός:Η τελευταία προπόνηση θα δείξει τις σκέψεις του Μίτσελ

Δύσκολος ο γρίφος για το τι θα δούμε από τον Μίτσελ όχι μόνο στην Τούμπα, αλλά και στα παιχνίδια που έρχονται με την ΑΕΚ.

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή είναι η αρχή μίας μεγάλης ανυφόρας για τον Ολυμπιακό. Παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά για την συνέχεια του Πρωταθλήματος με τον αγώνα με τον δικέφαλο του Βορρά και τα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ που έρχονται για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Όπως είναι λογικό ο Μίτσελ θα πρέπει να προετοιμάσει την ομάδα του για… πόλεμο, ενώ η πίεση του χρόνου και οι απαιτήσεις των αγώνων αναμένεται να ρίξουν στα βαθιά και τους δύο νεοαποκτηθέντες ακραίους επιθετικούς, Μπούτουτσι και Κανός.

Η τελευταία προπόνηση των ερυθρολεύκων αναμένεται να δείξει τις σκέψεις που έχει ο Μίτσελ αρχικά για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών και απαιτήσεων που στον Ολυμπιακό θα πρέπει να δώσουν στους παίκτες να το καταλάβουν. Πέρα απ’ αυτό, θα φανεί αν ο Μίτσελ έχει στο μυαλό του να αλλάξει το σύστημα με τα τρία δεκάρια και να επιλέξει κάτι με πολύ λιγότερο ρίσκο στο αμυντικό κομμάτι, κυρίως, αλλά και στο δημιουργικό.

Η τελευταία προπόμηση των Πειραιωτών θα είναι και ο οδηγός για το τί θα παρουσιάσει ο Ισπανός στην Τούμπα. Είτε αυτό έχει να κάνει με το σύστημα, είτε με τα πρόσωπα. Προβλήματα, σημαντικά, δεν έχει να αντιμετωπίσει, κάτι που σίγουρα των βοηθά, από την άλλη θα πρέπει να διαχειριστεί και την κούραση των παιχνιδιών.

Προφανώς και το έργο του δεν είναι εύκολο, αλλά ο Ισπανός δείχνει πως το παλεύει και το παλεύει πολύ, ώστε να παρουσιάζει έναν βελτιωμένο Ολυμπιακό σε κάθε παιχνίδι που περνά.

Τα ερωτήματα αρκετά, όπως για τον αν στο αριστερό άκρο της άμυνας θα δούμε τον Ραμόν ή τον Όλεγκ που έχει…ζήσει την εμπειρία της Τούμπας, ανοιχτό και το τί θα δούμε στο κέντρο της άμυνας, ενώ δεξιά την θέση την έχει κλειδωμένη ο Ρόντινεϊ. Εκεί όμως που κανείς δεν ξέρει τι θα αποφασίσει ο Μίτσελ είναι στη μεσαία γραμμή. Ούτε για το σύστημα, ούτε για τους παίκτες. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο ερωτηματικό για τον Ολυμπιακό της Τούμπας. Εμβιλά, Σαμασέκου, Χουάνγκ διεκδηκούν δύο θέσεις εκτός κι αν ο Μίτσελ τους… μοιράσει από μία και παίξει με τρία χαφ. Ο Χάμες αναμένεται να είναι βασικός και πίσω από τον φορ, που λογικά θα είναι ο Μπακαμπού. Τώρα το τι θα δούμε στα άκρα, θα το καταλάβουμε όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή της ομάδας. Δύσκολος ο γρίφος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.