Αναστασίου: «Καιρός ήταν, δίκαιη νίκη» (vid)

Ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις νίκες και ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στο θετικό αποτέλεσμα, αλλά και στον χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών του.

Ο Παναιτωλικός νίκησε με 3-2 τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» και ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στο θετικό αποτέλεσμα. Παράλληλα ο Έλληνας προπονητής στάθηκε στην εικόνα των «καναρινιών» μετά το Μουντιάλ του Κατάρ.

«Καιρός ήταν. Νομίζω πως ήταν πέρα για πέρα μία δίκαιη νίκη. Η ομάδα έδειξε πως έχει χαρακτήρα. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τον Καρέλη που δεν μπορούσε να αγωνιστεί, τραυματίστηκε ο Λάρσον και με τις απουσίες που εχουμε, ηταν δύσκολο το ματς απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Βόλος.

Είπα στα παιδιά πως έχουμε χαρακτήρα και πως όταν είμαστε όλοι μαζί είναι δύσκολο για τον αντίπαλο να μας καταβάλει. Δεν εχουμε να φοβηθούμε τίποτα όταν είμαστε έτσι. Δίκαιη νίκη συγχαρητήρια στα παιδιά. Πήραμε μια νίκη που χρειαζόμασταν.

Πηγαίνουμε ματς με το ματς. Δείξαμε πως δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά με τον Βόλο που είναι στην 6άδα. Πρεπει να δείξουμε μεγαλύτερη διάρκεια και συνέπεια. Μετα το μουντιάλ δεν ηταν καλή εικόνα μας αλλά όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε και καλύτεροι.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.