ΠΑΟΚ: Ο ΑΠΟΕΛ θέλει Μιχαηλίδη δανεικό, υπό σκέψη οι “ασπρόμαυροι”

Ο ΑΠΟΕΛ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιάννη Μιχαηλίδη με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, όμως, οι "ασπρόμαυροι" δεν απαντούν ακόμη

Πάνω από ένα μήνα υπάρχει στον ορίζοντα φαινομενικό ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Γιάννη Μιχαηλίδη με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Μια φημολογία, η οποία φούντωσε και πάλι τις τελευταίες ώρες, καθώς νέα δημοσιεύματα από κυπριακά ΜΜΕ επανέφεραν το θέμα.

Το ενδιαφέρον δεν διαψεύδεται από τους διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα, και από το περιβάλλον του παίκτη λέγεται ότι και ο ίδιος θα επιθυμούσε μια τέτοια μετάβαση, με σκοπό να πάρει χρόνο συμμετοχής σε υψηλότερο επίπεδο από τους αγώνες του ΠΑΟΚ Β, με τον οποίο αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της SL2 από τις αρχές του περασμένου Νοέμβρη, όταν και επανήλθε στην αγωνιστική δράση μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο Μάρτιο και την πολύμηνη θεραπεία και αποκατάσταση που έκανε.

Σε ό,τι αφορά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια απάντηση, είτε θετική, είτε αρνητική. Οι “ασπρόμαυροι” διοικούντες είναι υπό σκέψη για την περίπτωση του Μιχαηλίδη και την από εδώ και πέρα διαχείρισή του. Καθώς το κουβάρι του χρόνου της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου μαζεύει, η συγκατάθεση ή όχι του “Δικεφάλου” στη μετακίνηση του παίκτη στην Κύπρο, στον ΑΠΟΕΛ ή στην έτερη ομάδα της μεγαλονήσου, που φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του επίσης με τη μορφή του εξάμηνου δανεισμού, αναμένεται να δοθεί σύντομα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.