Λουτσέσκου: Το σερί, το μηδέν στην άμυνα και ο Ατρόμητος (vid)

O Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στη NOVA-Τι είπε για την τριάδα, Κωνσταντέλια, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, στην επανεκκίνηση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο Πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι τώρα με πέντε σερί νίκες (τέσσερις για το Πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο) και σε αυτή τη σειρά των αγώνων έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

Το επόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ είναι (28/12, 20:00, NOVA) εκτός έδρας απέναντι στον Ατρόμητο. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στη NOVA.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στο σερί που έχει ο ΠΑΟΚ σε αυτά τα παιχνίδια και είπε ότι: “Είναι θέμα κατανόησης και σύνδεσης  μεταξύ του γκρουπ, της αυτοπεποίθησης που χτίζεται και εν γένει οφείλεται στο γεγονός ότι έχει περάσει ο καιρός και οι παίκτες αντιλαμβάνονται τι ζητάμε”.

Ρωτήθηκε για το μηδέν στην άμυνα και είπε: “Γενικότερα, ακόμα και στην αρχή της σεζόν, οι ομάδες που βρίσκαμε απέναντί μας, δεν μας έκαναν πολλές φάσεις. Το πρόβλημα ήταν ότι σε αυτές τις λίγες ευκαιρίες που μας έκαναν, δεχόμασταν γκολ”. 

Απάντησε επίσης και σε ερώτηση που είχε να κάνει με το ότι ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε μια φάση της σεζόν που έχει διαθέσιμους, μαζί, Κωνσταντέλια, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, μία τριάδα παικτών που στο παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό, έπαιξε για περίπου 70 λεπτά, από τον τραυματισμό του Ελ Καντουρί και μετά. 

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.