ΑΕΚ: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξενάγησε δημοσιογράφους στην “Αγιά Σοφιά”

Στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ βρέθηκαν οι δημοσιογράφοι, Δημήτρης Οικονόμου και Μανώλης Κωστίδης και ξεναγήθηκαν από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος τους μίλησε για το όραμα που είχε για την κατασκευή του "στολιδιού" των "κιτρινόμαυρων".

Στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ βρέθηκαν οι δημοσιογράφοι, Δημήτρης Οικονόμου και Μανώλης Κωστίδης και ξεναγήθηκαν από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος τους μίλησε για το όραμα που είχε για την κατασκευή του “στολιδιού” των “κιτρινόμαυρων”.

Η ανάρτηση του Οικονόμου:

«Είχαμε τη χαρά και την τύχη με τον συνάδελφο Μανώλη Κωστίδη και την εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ να ξεναγηθούμε στο γήπεδο «Αγία-Σοφιά» ή OPAP Arena όπως είναι η εμπορική του ονομασία και μάλιστα στο ανώτατο επίπεδο από τον πρόεδρο Δημήτρη Μελισσανίδη.
Σ ένα διαμάντι όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη. Καθώς εδώ θα φιλοξενηθούν κορυφαίοι ευρωπαϊκοί αγώνες. Ένα γήπεδο που οι χώροι του μοιάζουν περισσότερο με πεντάστερο ξενοδοχείο αλλά ταυτόχρονα ο αγωνιστικός χώρος αποπνέει δέος για κάθε αντίπαλο όπως οφείλει κάθε έδρα.

Όλοι οι εσωτερικοί χώροι σαν ένα βιβλίο ιστορίας για τη Μικρά Ασία. Ο ίδιος ο κ. Μελισσανίδης μπορεί να μιλάει ατέλειωτες ώρες για αυτό και να συγκινείται κάθε φορά.

«Εδώ ολοκλήρωσα το όραμα μου αυτό θα μείνει στις επόμενες γενιές» μας λέει. Ολόκληρη η ιστορία της ΑΕΚ μαζί με τις χαμένες πατρίδες σε ιστορικές φωτογραφίες όπου κι αν κοιτάξεις. Είπαμε πολλά με τον πρόεδρο με πολλές ειδήσεις αλλά δεσμευόμαστε.
Ευχαριστούμε και την “ψυχή” του γηπέδου Ανθή Παπακώστα για την ευγένεια και την εξυπηρέτηση σε όλα. Ως Ολυμπιακός ζήλεψα ως φίλαθλος εύχομαι καλούς αγώνες».

Το πρωτάθλημα μοιάζει με “μαραθώνιο” και ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πάρει κανένα ρίσκο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.