Λαμία – Βόλος 1-3: Φιλική νίκη για τους Βολιώτες

Σε καλή κατάσταση έδειξε να βρίσκεται ο Βόλος ενόψει της επανέναρξης των επίσημων αγώνων των ομάδων με τα πρώτα ματς του Κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα.

Το συγκρότημα της Μαγνησίας επικράτησε της Λαμίας με 3-1 σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο «Αθανάσιος Διάκος», με τους Κώστα Μπράτσο και Σάββα Παντελίδη να μοιράζουν το χρόνο, προκειμένου να αρχίσουν οι ποδοσφαιριστές τους να ξαναβρίσκουν ρυθμό, μετά τη διακοπή του Μουντιάλ.

Η Λαμία άνοιξε το σκορ με τον Ντε Βινσέντι λίγο πριν τη συμπλήρωσε του πρώτου εικοσαλέπτου, με το Βόλο να ισοφαρίζει λίγο αργότερα με τον Ντέλετιτς. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και προηγήθηκαν στο 68′ με εύστοχο πέναλτι του Ματίγια. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 87′ από τον νεοαποκτηθέντα Γκάγκι (προηγήθηκε πλασέ του Οζέγκοβιτς στο δοκάρι).

ΛΑΜΙΑ (Σάββας Παντελίδης): Γκαραβέλης (46′ Σαράνοφ), Αντέτζο (66′ Τζανετόπουλος), Τζανδάρης (60′ Βασιλάκης), Νούνιες (46′ Προβυδάκης, 75′ Βασιλαντωνόπουλος), Γιακουμάκης (75′ Τσούκαλος), Μανούσος (46′ Μπεχαράνο), Ντε Βινσέντι (60′ Σλίβκα), Σιμόν (66′ Μπάμπης), Γκοράνοφ (66′ Σαραμαντάς), Τσιλούλης (46′ Μποάκι), Κορνέζος.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ (46′ Κλέιμαν), Ουές (70′ Άλχο), Λούνα (70′ Λυμπεράκης), Εσκοβάλ (85′ Τριανταφύλλου), Σιέλης (46′ Πίρινεν), Μεταξάς (70′ Τάχατος), Ματίγια, Ντέλετιτς (70′ Γκάγκι), Νοκέρ (85′ Ασλανίδης), Βίκτορ Φερνάντεθ (46′ Μεσκίδα), Κούτσιας (46′ Οζέγκοβιτς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.