Αλμέιδα: “Δουλεύω για να δώσω ταυτότητα στην ΑΕΚ, είναι απίστευτη η στήριξη στο πρόσωπό μου” (vid)

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για την εικόνα της ΑΕΚ, τις πολλές επιλογές που έχει στη διάθεσή του, την αγάπη του κόσμου, αλλά και το ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο Ματίας Αλμέιδα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου μία μέρα πριν το ματς της Δευτέρας με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

Η ΑΕΚ που μετράει πέντε σερί νίκες στο ματς κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκε με παίκτες που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής και ο Ματίας Αλμέιδα μεταξύ άλλων τόνισε πως: “Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να βλέπω τους παίκτες μου να διασκεδάζουν να παίζουν ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν σκεφτόμουν αν είναι εύκολο ή δύσκολο να διαχειρίζομαι καλούς παίκτες. Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής, ζω σεβόμενος τον διπλανό μου, σεβόμενος τους παίκτες μου“.

Ο Αργεντινός προπονητής αναφέρθηκε και στην αγάπη του κόσμου της ΑΕΚ προς το πρόσωπό του, λέγοντας πως: “Αυτό που κάνω είναι να δουλεύω με πολλή αγάπη, με πολύ πάθος, είμαι αφιερωμένος σ’ αυτό που κάνω. Ζω την κάθε μέρα διαφορετικά και ξέρω πως πολλά έχουν να κάνουν με τα αποτελέσματα. Δουλεύω για να έχει ταυτότητα η ομάδα μου στο παιχνίδι της. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικοί όλοι στην ομάδα και η στήριξη που μου παρέχουν όλοι είναι πραγματικά απίστευτο“.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Ματίας Αλμέιδα στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.