Παναθηναϊκός: Νίκη στη Λαμία για νέο πριμ στους “πράσινους”

Ο Παναθηναϊκός εκτός των πολύτιμων τριών βαθμών στην έδρα της Λαμίας έχει ένα ακόμα κίνητρο, οικονομικό αυτή τη φορά για τους παίκτες του "τριφυλλιού".

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στα πρωταθλήματα και με το ονειρικό ξεκίνημα και το “7χ7” έχει γίνει ένα από τα φαβορί της φετινής Super League.

Μάλιστα, Γιάννης Αλαφούζος και Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για να αυξήσουν το κίνητρο στους παίκτες τους, αποφάσισαν για κάθε νικηφόρα τετράδα αγώνων να παίρνουν πριμ 200.000 ευρώ.

Έτσι, την Κυριακή στη Φθιώτιδα οι παίκτες του “τριφυλλιού” εκτός από το βαθμολογικό κίνητρο που είναι πάντα το πιο σημαντικό θα έχουν στο μυαλό τους ότι ενδεχόμενη νίκη θα αποφέρει και κάποια έξτρα χρήματα στους λογαριασμούς τους, καθώς θα συμπληρώσουν δεύτερη νικηφόρα τετράδα που σημαίνει πως θα μοιραστούν άλλες 200.000 ευρώ.

Αυτή είναι μια απόφαση η οποία έχει παρθεί πριν την έναρξη της σεζόν από Γιάννη Αλαφούζο και Ιβάν Γιοβάνοβιτς προκειμένου οι παίκτες του “τριφυλλιού” να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.