Άρης: Ο MVP Μαντσίνι πηγαίνει με τα φρένα σπασμένα!

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι πηγαίνει με κεκτημένη ταχύτητα από την περασμένη περίοδο στον Άρη, που αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος της ομάδας, βάζοντας τις βάσεις για μια σεζόν ξεχωριστή - Η πρόταση από το Ντουμπάι και πόσο τον δελεάζει

Φτάνοντας στην πρώτη στάση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ο παίκτης που για πολλούς και διάφορους λόγους τραβάει πάνω του τα φώτα μέχρι τώρα στον Άρη είναι ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο Αργεντίνος μεοσεπιθετικός, ο οποίος έβαλε τις βάσεις της ανατροπής στο σκορ υπέρ της ομάδας του στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, και του οποίου το γκολ ψηφίστηκε σήμερα (23/9) ως το καλύτερο της 5ης αγωνιστικής της SL1, συγκεντρώνοντας το 30,57% των ψήφων.

Ο Μαντσίνι δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι πηγαίνει με τα φρένα σπασμένα από την περασμένη σεζόν! Τη σεζόν, δηλαδή, που ήταν η καλύτερή του στον Άρη από την περίοδο 2019-2020, που φόρεσε πρώτη φορά την κίτρινη φανέλα. Κι ήταν η καλύτερη διότι είχε τις περισσότερες συμμετοχές, 36 συγκεκριμένα σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε τα περισσότερα γκολ, 5 σε όλες τις διοργανώσεις, και μοίρασε και τις περισσότερες ασίστ, επίσης 5 σε όλες τις διοργανώσεις.

Η επιβράβευση για τον Μαντσίνι στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 ήρθε από τους φίλους του Άρη, οι οποίοι τον ανέδειξαν ως τον πολυτιμότερο σε δύο ψηφοφορίες, μία “εσωτερική” και μία “εξωτερική”. Ο λόγος, βεβαίως, για την ψηφοφορία που διοργάνωσε η ίδια η ΠΑΕ Άρης, στην οποία ο Αργεντίνος αναδείχτηκε πρώτος με 34% (δεύτερος ο Φαμπιάνο με 33,2%) και αυτή που διοργάνωσε η Super League 1 για τον πολυτιμότερο του Άρη, στην οποία και πάλι ο Μαντίσινι βγήκε πρώτος με ποσοστό 26,58%, με τον Φαμπιάνο και πάλι δεύτερο, 20,72%.

Όπως φάνηκε από την προετοιμασία στην Αυστρία ακόμη, το περασμένο καλοκαίρι, αλλά κι από τα εννιά (9) παιχνίδια που έχει αγωνιστεί ως τώρα την τρέχουσα σεζόν ο Μαντσίνι, όλα τα επίσημα δηλαδή σε Ελλάδα κι Ευρώπη, αφού δεν έμεινε εκτός σε κάποιο, ο πολυτιμότερος της περιόδου 2021-2022 δεν έμεινε εκεί. Αντιθέτως, το έβαλε στόχο να είναι ξανά ο καλύτερος και να εκτινάξει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο!

Μέχρι τώρα, λοιπόν, στα εννιά παιχνίδια που έχει αγωνιστεί έχει σκοράρει τρία (3) γκολ κι έχει δώσει δύο (2) ασίστ. Το ρεκόρ του στον Άρη είναι πέντε (5) γκολ και πέντε (5) ασίστ -και το έκανε την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Όπως γίνεται αντιληπτό, εφόσον μείνει στους “κίτρινους” μέχρι το τέλος της σεζόν 2022-2023 είναι ήδη κοντά να ξεπεράσει αυτά τα νούμερα.

Το κάλεσμα από το Ντουμπάι

Βεβαίως, αμέσως τίθεται το ερώτημα, αν μείνει στον Άρη ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, καθώς η πρόταση που έφτασε γι’ αυτόν από το Ντουμπάι, όπως έγινε γνωστό σήμερα (23/9), είναι συμφέρουσα για την ομάδα και τον ίδιο. Εξ ου και η συζήτηση που άνοιξε η διοίκηση της “κίτρινης” ΠΑΕ με τον ενδιαφερόμενο σύλλογο. Εξ ου και το δικό του “ζεστό” ενδιαφέρον να γίνει αποδεκτή αυτή η πρόταση, καθώς κρίνει ότι οι οικονομικές αποδοχές είναι πολύ καλές και για τον ίδιο.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, λοιπόν, ο Μαντσίνι ήδη κάνει τη διαφορά στην ομάδα. Αυτός ο πεισματάρης Αργεντίνος, που από την πρώτη του χρονιά στους “κίτρινους” έδειξε ότι είναι αποφασισμένος να πετύχει, έχει φτάσει στο δικό του αγωνιστικό limit up. Αν η μετοχή του έχει και παραπάνω όριο, μάλλον είναι τώρα η στιγμή να φανεί, καθώς η σεζόν έχει και συνέχεια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.