Ιωνικός: Προβληματική εικόνα!

Πέντε αγωνιστικές ύστερα από την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος και η αγωνιστική εικόνα του Ιωνικού έρχεται σε αντίθεση με την περυσινή πορεία.

Ο Ιωνικός ολοκλήρωσε την χρονιά της επιστροφής στην Super League με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. H ομάδα της Νίκαιας υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού τερμάτισε στην 7η θέση, σκοράροντας μάλιστα τα περισσότερα γκολ (σ.σ 18), τόσο στα playouts, όσο και στα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η δεύτερη σεζόν στην πρώτη κατηγορία και ύστερα από πέντε αγωνιστικές βρίσκει την ομάδα της Νίκαιας ως ουραγό της Super League. O Ιωνικός συγκέντρωσε μόλις ένα βαθμό από την “λευκή” ισοπαλία χωρίς γκολ με το Λεβαδειακό στο γήπεδο της Νεάπολης. Στα υπόλοιπα παιχνίδια ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα. Ακολούθησαν τα αρνητικά αποτελέσματα με Ολυμπιακό, Ατρόμητο και τέλος με το Βόλο.

Ο γκολκίπερ του Ιωνικού, Λευτέρης Χουτεσιώτης μάζεψε συνολικά 10 φορές τη μπάλα από τα δίχτυα του. Αντίθετα ο Χαβιέ Μεντόσα είναι ο μοναδικός παίκτης του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος σκόραρε από ένα γκολ στις ήττες με Ολυμπιακό και Ατρόμητο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.