Μαρινάκης: “Είχαμε ευχαριστηθεί το ποδόσφαιρο με τον Μίτσελ – Θα είμαστε πάλι νικητές” (vid)

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου τεχνικού των Πειραιωτών, Μίτσελ και μίλησε τόσο για τη νέα συνεργασία των "ερυθρόλευκων" με τον Ισπανό προπονητή, όσο και για την αγωνιστική πορεία της ομάδας του.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου τεχνικού των Πειραιωτών, Μίτσελ και μίλησε τόσο για τη νέα συνεργασία των “ερυθρόλευκων” με τον Ισπανό προπονητή, όσο και για την αγωνιστική πορεία της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

Για τη συνεργασία με τον Μίτσελ:

“Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, γνωρίζετε όλοι τον Μίτσελ από τη θητεία του ως παίκτης και προπονητής. Έχουμε ζήσει μαζί του ανεπανάληπτες ευρωπαϊκές βραδιές, με έναν Ολυμπιακό να έχει παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο και να κοιτάζει στα μάτια τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

“Είχαμε ευχαριστηθεί το ποδόσφαιρο και αυτό που κατάφερε ήταν να έχουν κατάλληλη ψυχολογία οι παίκτες για να κερδίσουν τέτοιες ομάδες. Είχαμε μία καλή συνεργασία και όταν σταματήσαμε, παραμείναμε φίλοι, άρα δεν υπάρχει περίοδος προσαρμογής. Δεν χρειάζεται να λέω πολλές κουβέντες, αυτό που χρειάζεται είναι πολλή δουλειά, συγκέντρωση και καλή απόδοση μέσα στο γήπεδο”.

“Για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους και να ακούσουν οι φίλαθλοί μας κάποιες υπεύθυνες κουβέντες. Μιλάμε για έναν κακό Ολυμπιακό που δεν τα πήγε καλά στην Ευρώπη και δεν τα έχει πάει καλά μέχρι τώρα στην Ελλάδα. Θέλω να σας πω ότι αυτός ο κακός Ολυμπιακός έχει δεχτεί πέντε γκολ στα τελευταία λεπτά στην Ευρώπη στις καθυστερήσεις. Θα μπορούσε αν δεν είχε δεχτεί αυτά τα γκολ να είχαμε καλύτερα αποτελέσματα στην Ευρώπη.

Στο ματς με τον Αστέρα είχαμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας και θα έπρεπε να κερδίσουμε όπως και στο ματς με τον Βόλο βάσει των ευκαιριών. Ακόμα και στον Άρη, αν δεν είχε γίνει λάθος στην άμυνα, το παιχνίδι δεν γυρνούσε. Καλή η κριτική για να διορθώσεις λάθη αλλά η υπερβολή βλάπτει. Αυτός ο Ολυμπιακός τυχαία έχασε επτά βαθμούς και στην Ευρώπη τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά αν δεν είχαμε δεχτεί γκολ στις καθυστερήσεις.

Είμαι αισιόδοξος πως θα αλλάξει η εικόνα και είμαι πιο αισιόδοξος τώρα με έναν άνθρωπο που του έχω εμπιστοσύνη και θα έρθουν καλύτερες ημέρες”.

Για τα ΜΜΕ:

“Υπάρχει μια συγκεκριμένη εφημερίδα που θεωρεί ότι είναι εφημερίδα του Ολυμπιακού. Η ιδιοκτησία της έχει βγάλει εκατομμύρια από τον Ολυμπιακό και μέχρι σήμερα δεν έχει ξοδέψει μια πορτοκαλάδα για ένα τμήμα του Ερασιτέχνη. Βλέπουμε λοιπόν και στα πρωτοσέλιδα και μέσα όπου γράφει ο ιδιοκτήτης ότι έχουν ως αποστολή, ως μοναδικό σκοπό να να κάνουν ζημιά. Αφήνω στην κρίση των Ολυμπιακών αν θα πρέπει να διαβάζουν και να πιστεύουν ή όχι αυτήν την εφημερίδα. Για ένα άλλο σάιτ που ανήκει στον Ρώσο και γράφουν τα παιδιά του, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Μιλάμε για συνεχή λάσπη, η οποία δεν πρέπει να μας επηρεάζει. Εμείς στο τέλος καταγράφουμε νίκες και άλλη μία φορά, συγκεντρωμένοι, με σκληρή δουλειά, θα το γυρίσουμε και θα είμαστε πάλι νικητές”.

Για τον Ανιγκό και τους συνεργάτες του Μίτσελ:

“Ο Ανιγκό είναι άνθρωπος με τεράστια εμπειρία, με επιτυχίες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Θα είναι κοντά στον Μίτσελ ώστε με την εμπειρία και τις γνώσεις του να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ένας ακόμα συνεργάτης του Μίτσελ έχει ξεκινήσει φέτος μαζί μας, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που λατρεύει το σύλλογο και θα είναι μαζί μας για πολλά χρόνια. Τους γνωρίζει ο Μίτσελ από το παρελθόν και πιστεύω ότι θα έχουμε μία δυνατή ομάδα που θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε”.

Για την απόκτηση των Μαρσέλο και Χάμες και πως έγιναν αυτές οι μεταγραφές:

“Με τις επαφές που έχουμε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αυτό είναι κάτι που μας βοηθάει να διαπραγματευόμαστε με τέτοιους παίκτες για να έρχονται στον Ολυμπιακό. Έχουν γίνει πάρα πολλά στον Ολυμπιακό όχι μόνο για τις επιτυχίες μας στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Για αυτό πολλές βραδιές ευρωπαϊκές δικές μας μπορεί να αποτελούν μία ολόκληρη ζωή για άλλους. Μας έχει βοηθήσει πολύ και η ενασχόλησή μας με την Νότιγχαμ, είναι κάτι που βοηθάει τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η παρουσία της στην Πρέμιερ Λιγκ είναι κάτι που βοηθάει ακόμα περισσότερο. Όταν μπορείς να μιλάς με διάφορους ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη μέσω μίας ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ, είναι πιο εύκολο για να έρθουν στην Ελλάδα. Όπως έλεγα στον Μίτσελ χαριτολογώντας όταν ήρθε, έχουμε γίνει μια μικρή αποικία της Ρεάλ Μαδρίτης, ξεκινώντας από τον Μίτσελ, τον Καρεμπέ, τον Μαρσέλο, τον Χάμες, να δούμε τι άλλο θα πάρουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.