ΠΑΟΚ: Εστιάζει στον επιδραστικό Νάρεϊ (pic)

Οι "ασπρόμαυροι" ξεχωρίζουν με ανάρτησή τους τον Κάλεντ Νάρεϊ, για τη μέχρι τώρα πολύ σημαντική προσφορά του στην επιθετική παραγωγή της ομάδας

Με τη σφραγίδα του κορυφαίου της ομάδας φτάνει στην πρώτη διακοπή της τρέχουσας σεζόν ο Κάλεντ Νάρεϊ! Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικά επιδραστικός στη μέχρι τώρα επιθετική παραγωγή των “ασπρόμαυρων”, αυτός που θα έλεγε κανείς ότι ξεχωρίζει σε αυτόν τον τομέα -και με τα νούμερα που τον συνοδεύουν.

Ο Νάρεϊ στις επτά επίσημες συμμετοχές του ως τώρα στον ΠΑΟΚ, σε Ευρώπη και Ελλάδα, κατά σειρά, μετράει δύο γκολ και δύο ασίστ, που έχουν δώσει νίκες ή/και βαθμούς. Πρώτη ασίστ είναι αυτή στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, με τον Μπράντον Τόμας να κάνει το 1-0, που ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Δεύτερη ασίστ είναι στο παιχνίδι με τη Λαμία, όπου σκόραρε ο Κούρτιτς, για να τελειώσει κι αυτό το ματς 1-0. Πρώτο γκολ ήταν αυτό κόντρα στον Ατρόμητο, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 2-1 στο τέλος των καθυστερήσεων της αναμέτρησης. Δεύτερο γκολ είναι αυτό (το πανέμορφο σε εκτέλεση) κόντρα στον ΟΦΗ την περασμένη Κυριακή (18/9), το οποίο για… δευτερόλεπτα στο τέλος δεν έδωσε τους τρεις βαθμούς στον “Δικέφαλο”.

Για να κατανοήσει κανείς καλύτερα την έως τώρα προσφορά του Νάρεϊ αρκεί να αναφέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ στα επτά αυτά επίσημα παιχνίδια του έχει συγκομιδή έξι γκολ συνολικά, ενώ οι ασίστ είναι πέντε. Αυτό σημαίνει ότι ο Γερμανός εξτρέμ έχει πετύχει το 1/3 των τερμάτων του “Δικέφαλου” και έχει μοιράσει τα 2/5 των ασίστ!

Σχετική με όλα τα παραπάνω είναι και η σημερινή (20/9) ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου σημειώνεται η συνεισφορά του νεοφερμένου στην Τούμπα παίκτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.