Ρεπόρτερ ESPN: “Αν ο Χάμες δεθεί με τον Ολυμπιακό, θα γράψει ιστορία”

Η παρουσιάστρια του ESPN Κολομβίας Ανδρέα Γκερέρο, μίλησε στο novasports.gr για τη μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό.

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί πλέον μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού και οι φίλοι της ομάδας ήδη ανυπομονούν για το αγωνιστικό ντεμπούτο του Κολομβιανού σούπερ σταρ. Πρόκειται για μια μεταγραφή με παγκόσμιο αντίκτυπο, όπως εκείνη του Μαρσέλο πριν από λίγες ημέρες. Στην Κολομβία ο Χάμες είναι ένας απ΄τους πιο αγαπημένους ποδοσφαιριστές και φυσικά η επιστροφή του στην Ευρώπη δεν πέρασε στα ψιλά. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Espn Κολομβίας, Αντρέα Γκερέρο, με 1,2 followers στο twitter, μίλησε στο novasports.gr για την έλευση του Χάμες στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό!

Είναι ο Ολυμπιακός η ιδανική επιλογή για να επιστρέψει ο Χάμες στην Ευρώπη;

“Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή. Ο Χάμες ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη και το να έχει την ευκαιρία να συμμετέχει στο Europa League είναι χωρίς αμφισβήτηση ένας παράγοντας που έκανε τη διαφορά, για να πάρει αυτή την απόφαση”.

Διαθέτει ο Χάμες ακόμα υψηλό κίνητρο;

Η αλλαγή προπονητή στην Εθνική ομάδα του έδωσε κίνητρο ώστε να βρεθεί σε ένα περισσότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με σκοπό να γίνει ξανά μέλος της ομάδας του Νέστορ Λορέντσο”.

Πως υποδέχτηκαν οι Κολομβιανοί τη μεταγραφή;

“Οι περισσότεροι θεωρούσαμε πως θα μείνει στο Κατάρ αυτή τη σεζόν. Ήταν μια έκπληξη!”.

Εκτός απ’ τη φήμη του, θα φέρει στην Ελλάδα και τα σπουδαία ποδοσφαιρικά του χαρίσματα;

“Ο Χάμες είναι ιδιαιτέρως ταλαντούχος και διαθέτει αναμφισβήτητα ποδοσφαιρικά χαρίσματα. Το γεγονός πως έχει σκοράρει σε παγκόσμιο κύπελλο και έχει βγει πρώτος σκόρερ, του χαρίζει ένα σημαντικό ψυχολογικό προβάδισμα στο παιχνίδι. Υπέφερε από πολλούς τραυματισμούς που τον απομάκρυναν απ’ το γήπεδο, αλλά διαθέτει το ταλέντο για να επιστρέψει. Αν δεθεί με την ομάδα, θα δώσει το κάτι παραπάνω, θα γράψει ιστορία”.

Πως τον επηρέασε ο Μαρσέλο;

“Χωρίς αμφιβολία ο Μαρσέλο έπαιξε σημαντικό ρόλο για να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση. Αν ένας σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου πήρε αυτή την απόφαση, τότε μπορεί να την πάρει οποιοσδήποτε. Βέβαια θεωρώ πως πείστηκε και απ’ το πρότζεκτ της ομάδας. Οπώς και να έχει, διατηρούν μια πολύ καλή σχέση. Είναι καλοί φίλοι!”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.