ΠΑΟΚ: “Ανέκδοτο να ζητά η Λαμία τώρα ξένους διαιτητές!”

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (13/9) η ΠΑΕ Λαμία, για τη διαιτησία μεταξύ των δύο ομάδων χθες στην Τούμπα, για την 4η αγωνιστική της SL1

Απάντηση στην ανακοίνωση της Λαμίας έδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι… ” αναφορικά με τους ξένους διαιτητές, η επιλογή να τους επικαλεστούν μετά από αγώνα με την ομάδα που τους επέβαλε, μπορεί να εκληφθεί και ως ανέκδοτο”. Οι “ασπρόμαυροι”, επίσης, απορούν γιατί η ομάδα της Φθιώτιδας περίμενε τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής για να διαμαρτυρηθεί για τις διαιτησίες στα παιχνίδια της τις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με το θέμα:

“Η πρώτη απορία που δημιουργείται είναι γιατί περίμεναν την 4η αγωνιστική, για να εκφράσουν διαμαρτυρίες και για τις τρεις προηγούμενες. Μάθαμε τουλάχιστον πως η χρήση πολεμικών τεχνών στο ποδόσφαιρο είναι σοβαρό και όχι επικίνδυνο παίξιμο. Τέλος, αναφορικά με τους ξένους διαιτητές, η επιλογή να τους επικαλεστούν μετά από αγώνα με την ομάδα που τους επέβαλε, μπορεί να εκληφθεί και ως ανέκδοτο. Με ξένο διαιτητή, αμφιβάλλουμε αν ο Γιώργος Κασναφέρης θα παρέμενε στον πάγκο της ομάδας του μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.