ΑΕΚ: Φουλάρει για στόπερ, ψηλά στη λίστα ο Μοντέρο (pic)

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον δανεισμό του Φρανθίσκο Μοντέρο επιβεβαιώνουν με δημοσίευμά τους τουρκικά Μέσα, τη στιγμή που η Ένωση θέλει να κλείσει άμεσα το θέμα του στόπερ.

Το όνομα του Φρανθίσκο Μοντέρο είναι υπαρκτό για την ΑΕΚ, η οποία έχει στην λίστα της τον 23χρονο Ισπανό αμυντικό και έχει ήδη κάνει επαφή μαζί του προκειμένου να διαπιστώσει εάν υπάρχει πρόσφορο έδαφος προκειμένου να συνεργαστούν οι δύο πλευρές.

Την ίδια ώρα, στην ΑΕΚ θέλουν να κλείσει το συντομότερο δυνατό το θέμα του παρτενέρ του Ντομαγκόι Βίντα στην άμυνα της ομάδας του και γι’ αυτό τον λόγο αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να ενταθούν οι προσπάθειες.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, η ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να κάνει κρούση στην Μπεσίκτας για να αποκτήσει δανεικό για ένα χρόνο τον Μοντέρο, ενώ στην πρόταση περιλαμβάνεται και οψιόν αγοράς του από την τουρκική ομάδα.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε, πως οι “κιτρινόμαυροι” όχι μόνο δεν έχουν διαψεύσει την περίπτωση του Ισπανού στόπερ, αλλά τον έχουν και αρκετά ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα.

“Ο εκπρόσωπος του Μοντέρο βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ για τον δανεισμό του Ισπανού για έναν χρόνο” αναφέρει το tweet Τούρκου δημοσιογράφου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.