ΑΕΚ: Συνεχίζει να κοιτά Ελίασον!

Στην λίστα της ΑΕΚ, παραμένει τ΄όνομα του Ελίασον που είχε ακουστεί και στο παρελθόν.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση του ρόστερ της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πέραν του κεντρικού αμυντικού τον οποίο φαίνεται να έχει εντοπίσει, θέλει ακόμη ένα φορ και έναν εξτρέμ που να έχει την ικανότητα ν΄αγωνιστεί και στις δύο πλευρές.

Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Νίκλας Ελίασον της Νιμ.

Ο παίκτης παραμένει στην λίστα της ΑΕΚ από την περυσινή σεζόν ενώ φέρεται και στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε να ρώτησε εκ νέου για τον ποδοσφαιριστή. Η Νις θέλει αρκετά χρήματα για να τον παραχωρήσει, κάτι που αυτόματα, αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας της υπόθεσής του.

Πάντως η περίπτωση του Ελίασον δεν είναι η μόνη που εξετάζουν στην ΑΕΚ, καθώς παρακολουθούν και πιο…ακριβές περιπτώσεις. Φυσικά πάντα οι μεταγραφές γίνονται, με την σύμφωνη γνώμη του Ματίας Αλμέιδα, καθώς όλοι μαζί αναζητούν τους ιδανικούς ποδοσφαιριστές για να δυναμώσει το ρόστερ.

Ο Ελίασον βρέθηκε στο στόχαστρο της ΑΕΚ όταν έψαχνε τον τρόπο ν΄αποχωρήσει από τη Νιμ, που υποβιβάστηκε όμως τελικά παρέμεινε και έκανε αρκετά καλή σεζόν.

Η Νιμ τον είχε αποκτήσει έναντι 3 εκατ. ευρώ και γι΄αυτό το λόγο θέλουν να βάλουν ένα αντίστοιχο ποσό στα ταμεία τους, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται του χρόνου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.