Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς απαντάει στα “ερωτηματικά” ενόψει Μακάμπι

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα προχωρήσει στις τελευταίες δοκιμές καταλήγοντας στις τελικές επιλογές για το ματς με τη Μακάμπι Χάιφα.

Ο Ολυμπιακός έχει στη διάθεση του ακόμα δώδεκα ημέρες για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, καθώς στις 20 Ιουλίου θα συναντησει τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον β’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Μέχρι τότε οι Πειραιώτες έχουν προγραμματίσει δύο δυνατά φιλικά. Το Σάββατο (09/07, 20.30, MC LIVE Novasports.gr) ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τους φίλους του για πρώτη φορά φέτος, συναντώντας την Άλκμααρ, ενώ τη Δευτέρα (11/07, 21.00, Novasports Prime) θα δοκιμαστεί στο “Κλεάνθης Βικελίδης” απέναντι στον Άρη.

Τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος ο Ροντρίγκες. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Πέδρο Μαρτίνς δούλεψε με μεγάλο μέρος του τελικού ρόστερ στην προετοιμασία της Αυστρίας και έχει προσανατολιστεί στις βασικές επιλογές για το πρώτο ματς με τη Μακάμπι, ωστόσο υπάρχουν ακόμα ερωτηματικά. Ο Γκάρι Ροντρίγκες μπήκε πριν από λίγες ημέρες στο πλήρες πρόγραμμα της προπόνησης, ωστόσο έχει χάσει σημαντικό έδαφος απ’ την προετοιμασία και φαντάζει αυτή την ώρα ως αουτσάιντερ για τη μεσαία γραμμή. Στα “φτερά” προβάδισμα έχουν ο Μασούρας και ο Ζινκερνάγκελ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

“Ενδεκαδάτος” φαντάζει ο Ζινκερνάγκελ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Η σύνθεση της μεσαίας γραμμής θα έχει ως βασικά συστατικά τους Γιάν Εμβιλά και τον Αγκιμπού Καμαρά, με τους Μπουχαλάκη, Κανέ, Καμαρά και Κούντε να διεκδικούν ακόμα μια θέση. Στην άμυνα οι μέχρι τώρα δοκιμές φέρνουν σε θέση… οδηγού τον Κώστα Μανωλά, με τους Σωκράτη, Σισέ και Μπα ν΄ακολουθούν. Στις πλευρές της αμυντικής διάταξης θα βρεθεί αριστερά ο Ρέαμπτσιουξ και δεξιά ο Άβιλα, καθώς και ο Βρσάλικο χρειάζεται περισσότερο χρόνο προσαρμογής. Κάτω απ’ τα γκολπόστ θα ξεκινήσει ο Τόμας Βατσλίκ.

Παίρνει ηγετικό ρόλο ο Μανωλάς. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Αυτές είναι σε γενικές γραμμές οι κύριες κατευθύνσεις του Πορτογάλου τεχνικού για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα, ωστόσο στα φιλικά με την Άλκμααρ και τον Άρη, θα γίνουν πιο ξεκάθαρα τα πλάνα του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.