Παυλίδης: Η φιλία με τον Τσιγγάρα και ο στόχος των γκολ (pics)

Αποστολή στο Άπελντοορν της Ολλανδίας
Ο Βαγγέλης Παυλίδης, ο πρώτος σκόρερ της Άλκμααρ μίλησε στη NOVA μετά το φιλικό με τον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε και στο περιβραχιόνιο του αρχηγού που έβαλε σε αυτό το παιχνίδι

Ήταν ένα από τα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν στον “αέρα” της NOVA, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα του ΠΑΟΚ με την Άλκμααρ, στην απευθείας μετάδοση -και αυτού- του παιχνιδιού από τη NOVA. 

Ο Χάρης Τσιγγάρας να τα λέει σε εγκάρδιο ύφος με τον Βαγγέλη Παυλίδη, ο μέσος του ΠΑΟΚ με τον επιθετικό της Άλκμααρ.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ολλανδικής ομάδας μάλιστα (από όπου και η φωτογραφίες), το συγκεκριμένο στιγμιότυπο είναι μία από τις φωτογραφίες που έβαλαν οι άνθρωποι της ολλανδικής ομάδας.

Όπως επίσης, και αυτή του Μιχάι με τον Χατζηδιάκο

Ο Παυλίδης με τον Τσιγγάρα είχανε βρεθεί στην αρχή του δικού τους δρόμου, στην Ακαδημία “Bambini” του βετεράνου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Κερμανίδη.

Μετά, ο Τσιγγάρας, πολύ γρήγορα πήγε στον ΠΑΟΚ και ο Παυλίδης στο εξωτερικό. 

Ο διεθνής επιθετικός μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του παιχνιδιού. 

Για τον Τσιγγάρα είπε: “Ο Χάρης έφυγε νωρίς για τον ΠΑΟΚ δεν τον πρόλαβα πολύ στην Ακαδημία, ήταν και λίγο μικρότερος, τον γνωρίζω όμως πολύ καλά, τον ξέρω και οικογενειακά, και τον αδερφό του και τον ίδιο. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις με τέτοιους αντιπάλους και το ευχαριστηθήκαμε και οι δύο το παιχνίδι”.

Για τα 25 γκολ που πέτυχε με την Άλκμααρ την προηγούμενη σεζόν είπε: “Σίγουρα είχα μια πολύ καλή σεζόν αλλά αυτό είναι στο παρελθόν, εγώ κοιτάω τώρα το μέλλον. Θέλω να πάω το ίδιο ή ακόμη και καλύτερα. Δουλεύω για αυτό και είμαι αφοσιωμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου”. 

Στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με τον ΠΑΟΚ όταν αγωνίστηκε και ο ίδιος και  Χατζηδιάκος, ο Παυλίδης είχε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Είπε: “Στην Άλκμααρ φόρεσα για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Στη Βίλεμ, το είχα φορέσει μόνο για 10 λεπτά όταν βγήκε κάποιος αλλαγή, δεν ξέρω πως έγινε, αλλά ήταν όμορφο συναίσθημα. Είναι πολύ ωραίο ειδικά σήμερα που αγωνιστήκαμε με τον ΠΑΟΚ, ήταν ωραίο το συναίσθημα αλλά το γνωρίζω ότι δεν είμαι αρχηγός στην ομάδα, είμαι μόνο ένα χρόνο εδώ, είμαι όμως χαρούμενος και ήτανε πολύ ωραίο το συναίσθημα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.