Άρης: Τίτλοι τέλους με Ματίγια

Δεν πρόκειται να ασχοληθούν με την περίπτωση του Ματίγια στον Άρη

Από την μια οι υψηλές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή και από την άλλη η ηλικία του (είναι πια στα 35), είναι τα δύο στοιχεία που υποχρεώνουν τους υπεύθυνους του Άρη να αφήσουν κατά μέρος την περίπτωση ανανέωσης του συμβολαίου με τον Χαβιέ Ματίγια.

Για την παραμονή του Ισπανού εισηγήθηκε θετικά ο Χέρμαν Μπούργος στο τέλος της περασμένης περιόδου, ο Θόδωρος Καρυπίδης προσέγγισε τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να ικανοποιήσει την απαίτηση του προπονητή του Άρη, αλλά από τις μέχρι τώρα επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, η συζήτηση οδηγείται σε αδιέξοδο.

Από τον Άρη προκύπτει ότι δεν υπάρχει διάθεση για περαιτέρω διαπραγματεύσεις, ενώ ο Ματίγια έχει στρέψει αλλού το ενδιαφέρον ώστε να κάνει το τελευταίο καλό συμβόλαιο της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο δρόμος είναι μακρύς μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και ίσως θα πρέπει να αφήσουμε μια… χαραμάδα ελπίδας για την παραμονή του Ματίγια στο «Κλ. Βικελίδης».

Ωστόσο αν κρίνουμε τόσο από τα λεγόμενα των υπεύθυνων της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, όσο και από τις έως τώρα κινήσεις τους για την κάλυψη της θέσης στον χώρο των χαφ, τότε μάλλον θα χρειαστεί ένα θαύμα για να την ανατροπή των δεδομένων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!