Παπαδόπουλος: «Θα είμαστε σε μεγάλο βαθμό έτοιμοι» (vid)

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μιλώντας στην κάμερα του Ολυμπιακού, τόνισε ότι η ομάδα θα είναι σε μεγάλο βαθμό έτοιμη εκεί που θα χρειαστεί.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μιλώντας στην κάμερα του Ολυμπιακού, τόνισε ότι η ομάδα θα είναι σε μεγάλο βαθμό έτοιμη εκεί που θα χρειαστεί.
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι η εμπειρία προσωποποιημένη, εντός του Ολυμπιακού.
Γνωρίζει πολύ καλά τόσο τις προσδοκίες όσο και τις απαιτήσεις κόσμου και διοίκησης, αλλά και τι πρέπει να γίνει για να μπει ο Ολυμπιακός στους Ομίλους του Champions League.
Ήταν ξεκάθαρος μιλώντας στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων».
«Νομίζω θα είμαστε σε μεγάλο βαθμό έτοιμοι. Παρόλα αυτά είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε, γιατί την περασμένη χρονιά δεν ήμασταν στο Champions League. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα του Champions League. Και θα παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε εκεί.
Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα. Είναι ευλογία να αγωνίζεσαι σε αυτή την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω και τον προπονητή και τον Πρόεδρο, αλλά και τους συμπαίκτες μου. Νομίζω ότι ήταν για μένα ένα όνειρο ζωής. Να κλείσω την καριέρα μου σε αυτό τον τεράστιο Σύλλογο. Αλλά αυτό που θέλω και εγώ είναι να πηγαίνει η ομάδα καλά, να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο. Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να το ευχαριστηθούμε και εμείς, αλλά και ο κόσμος.
Ο βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Το Κύπελλο. Και φυσικά το Champions League. Στη φάση που είμαστε οφείλουμε να συγκεντρωθούμε στον θεσμό του Champions League. Θα τα δώσουμε όλα, για να επιστρέψει η ομάδα εκεί όπου ανήκει», ήταν τα λόγια του Αβραάμ στην κάμερα του Olympiacos TV.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.